• Clearblue Expert

    Clearblue - fråga Jessica!

    Hej alla förhoppningsvis blivande mammor! :)

    Mitt namn är Jessica och jag jobbar för Clearblue.

    Jag är här för att hjälpa er med Clearblue-produkterna och svara på frågor kring ägglossning och graviditet. Vi har ett gemensamt mål och tillsammans ska vi lyckas!

    Ni får gärna presentera er!

    Ha en fin dag så hörs vi! :)

    Kramisar,
    Jessica

  • Svar på tråden Clearblue - fråga Jessica!
  • Sofia 383

    Jag håller tummarna för er som är på väg till ett plus. Själv blev jag inte vald men jag kommer följa er med glädje:) Jag har också gott på pergotime men det hjälpte inte mig alls. Det är bra att det hjälper andra :) Kram på er och lycka till :)

  • Millini

    Hej Jessica (och alla andra).

    Läste i tråden att man ska trycka igång monitorn när mensen kommit igång ordentligt. Det hade jag inte förstått, tryckte igång min första mensdag (i förrgår). Å andra sidan har jag rätt sparsam mens, brukar blöda ordentligt två dagar typ, och litegrann ett par dagar innan och någon dag efter. Ska jag ställa om den eller köra på?

    Om man kissar på natten och ska spara kisset, hur gör man då, kan man ha det utan lock? I rumstemperatur eller måste det kylas?

    Skönt med någon att fråga när man är förvirrad...

  • gabbi81

    Monitorn frågade efter sticka redan på dag 6. Jag har ju mens i upp till 7 dagar. 
    Känns konstigt att förbruka stickor när jag uppenbart vet att jag har låg ferilitet pga mens.
    Den borde ändra sig till nästa cykel eller? Man ju alltid hoppas på att mensen uteblir....Plus
    Men det hoppas jag ju på varje gång. Men känns lite som om hoppet har kommit tillbaka ändå.

    Verkar vara en väldigt bra liten maskin den där monitorn.
    Ställt in min kl 07:00, smidigt eftersom jag går upp runt 06:00 på vardagarna och några timmar senare på helgerna.

    Är på dag 9, ingen höjning än....

  • Akinna 77

    Hej igen!

    Såklart var min mens en dag tidig och kom idag istället..min man hämtade paketet på vägen hem från jobbet så jag ställer nog inte in den förren imorgon bitti. Min mens brukar inte komma igång riktigt ordentligt förren dag 2..betyder det att jag ska ställa in morgondagen som dag 1? Eller ska jag ställa in morgondagen som dag 2? *förvirrad* 

     {#emotions_dlg.flower}

  • jabadabadoo

    Ok, då får man vänta med att starta monitorn till nästa cykel sätter igång:)
    Tycker det verkar invecklat, kanske det inte är. 

  • Med kärlek

    i väntan på att få starta med monitorn har jag i dagarna använt gamla äl stickor , har regelbunden mens. Min undran om någon vet.. Om äl uteblir har man ändå de fertila äl flytningarna? Har haft dessa.. Men ännu inte fullt utslag... Är på dag 14 och borde haft äl redan? Fundersam... Kan äl vara under en kort period? Så kort att test inte visar?

  • VaniljSoda

    Hej, jag antar att det är här vi ska vara? Vi vill ha barn gruppen? Förstår inte riktigt annars vart jag ska skriva. Jag har fått mitt paket idag i alla fall 

  • hopp84

    Hej tjejer!!
    Jag fick mitt paket i fredags och gjorde då ett graviditetstest som var positivt...blev väldigt chockad och glad :). Är 28 år och min sambo 32, har försökt bli gravid i 8 månader, har PCO och har ätit 3 omgångar med Pergotime. Skulle egentligen varit hos gynekologen för vidare utredning igår men nu ska jag dit om två veckor istället för ett tidigt VUL. Håller tummarna för att allt ska gå bra, man är ju lite orolig. Min fråga till dig Jessica är hur jag ska göra nu? Gå ur gruppen och skicka paketet vidare eller hur fungerar det?
    Håller tummarna för er nu tjejer!! Med monitorn från Clearblue och stöd från gruppen kommer detta bli toppen :)

    Kramar!!  

  • Sofia 383

    Hopp84: grattis till er som fick pluset :) Vad jag vet så behöver du inte gå ur gruppen utan kan vara kvar och skriva din väg till förlossningen :) om du behöver tips eller något. Och sen ska du välja en från medlemmarna som du vill ge paketet till :) och hjälpa den kvinnan till sitt plus :) Ett stort grattis igen till er :) Kram

  • VEA
    hopp84 skrev 2013-02-12 20:02:56 följande:
    Hej tjejer!! Jag fick mitt paket i fredags och gjorde då ett graviditetstest som var positivt...blev väldigt chockad och glad :). Är 28 år och min sambo 32, har försökt bli gravid i 8 månader, har PCO och har ätit 3 omgångar med Pergotime. Skulle egentligen varit hos gynekologen för vidare utredning igår men nu ska jag dit om två veckor istället för ett tidigt VUL. Håller tummarna för att allt ska gå bra, man är ju lite orolig. Min fråga till dig Jessica är hur jag ska göra nu? Gå ur gruppen och skicka paketet vidare eller hur fungerar det? Håller tummarna för er nu tjejer!! Med monitorn från Clearblue och stöd från gruppen kommer detta bli toppen :) Kramar!!  

    Ett stort grattis till er!
Svar på tråden Clearblue - fråga Jessica!