Forum Väntar barn: Tvillingar - Medlemstrådar
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hur hitta en tillräckligt stor bil???

  Lör 23 feb 2013 23:30 Läst 6254 gånger Totalt 1 svar
  Lör 23 feb 2013 23:30

  Vi väntar tvillingar i augusti och har 2 barn sedan tidigare. För att vardagen ska funka bra så behövs en större bil när tvillingarna kommer, en som rymmer minst 6 personer, tvillingvagn och packning. Vilken ska man köpa?

  De alternativ som jag själv har hittat är:
  SEAT Alhambra
  RENAULT Grand Espace
  Ford Galaxy
  VW Sharan

  Kanske finns det fler bra alternativ men de är på min shortlist i alla fall, för tillfället. Är det någon som gått i samma tankar som jag och har funderingar? Eller är det någon som rent av "löst" problemet till belåtenhet? Jag tar tacksamt emot input.

  Det går att köpa minibuss också men det är jag inte intresserad av, det ska vara en bil, om än en stor sådan. Jag vill heller inte ha något alltför extravagant utan prislappen nypris bör ej överstiga 330-340 TKr inkl. extrautrustning.

  Det viktiga för mig i fallande ordning är att allt och alla får plats, säkerhet, bränsleekonomi, service och garantier, körglädje, komfort, utseende, prestanda.

  Tankar, förslag och tips mottas med öppna armar 

 • Lindse­y Egot the only one
  Visa endast
  Sön 24 feb 2013 01:05 #1

  Vi har fem barn fyra som bor hemma och jag rekommenderar starkt en minibuss. Vi har en Renault Trafic och jag behöver inte ens fälla vagnen utan kör in den i bagaget. De sitter rymligt och man slipper ta ut ett av sätena längst bak för att få plats med vagnen. Vi har haft Chrysler Grand voyager, Opel zafir, Nissan patrol men när vi köpte en Mercedes vito var första gången vi slapp trängas. Tyvärr rostar Mercedes. De har en mindre model vaneo tror jag men att behöva ta ut ett säte för att få plats med vagnen eller inte kunna få med nån annan packning om vagnen ska med är oerhört dumt.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll