• Forumvärd

    Jag är gravidtråden!

    Här kan ni som blir gravida skriva in er! Solig
    Diskutera gärna om ni vill!

  • Svar på tråden Jag är gravidtråden!
  • Pixlar

    Jag går snart in i v17 och mår bra förutom att jag har migränliknande huvudvärk var eller varannan dag! Minns att jag hade så i några veckors tid när jag väntade dottern också, men minns inte exakt när eller hur länge.. Är det någon som känner igen sig? När gick det för er/dig isåfall?

    I övrigt räknar jag bara ner till rul om tre veckor! Tur att jag känner bebisen röra sig någon gång då och då, annars skulle jag nog gå under av oro och förväntan!

  • Spirello

    Jag är i vecka 23+5 idag och ska till BM på första besöket sedan inskrivningen idag. Ska bli spännande att se hur jag ligger till storleksmässigt.

    Den senaste veckan har jag varit helt slut efter jobbet. Verkligen slutkörd. Har åkt direkt hem och sovit någon timme innan jag orkat med att fixa hemma. Inte blir det bättre av att lägenheten just nu ligger nerpackad i flyttkartonger.

    Bebisen rör sig mycket och ofta, då och då får han till så kraftiga sparkar att jag rycker till. Jag är så glad att jag får vara med om och uppleva det här. Så häftigt!

  • Pau

    Skönt att höra att ni mår bra =)

    Hos mig har en fruktansvärd rastlöshet flyttat in, har ingen ro att koppla av och kan inte sova om nätterna,,,,
    Får hoppas det går över snart :)

  • Pixlar

    Hej tjejer! Hur går det för er?

    Vi var på RUL förra fredagen och fick se en till synes frisk och aktiv liten bebis :) barnmorskan tyckte att det såg ut som en flicka! Så snart har vi två små töser! :) jag längtar sååå till mars!!

  • Spirello

    Pixlar: Vad härligt med ett lyckat RUL!

    Själv går jag in i vecka 29 idag. Bara 12 veckors väntan kvar nu. Just nu känns det som om tiden går alldeles för fort. Sitter på jobbet och är galet rastlös, vill bara att dagen ska gå, i morgon får vi äntligen nycklarna till vårt hus! Äntligen ska jag få börja boa..

  • Pau

    Hej =)

    Nu har våran lilla kille kommit =) han kom till världen den 21 oktober, 1 vecka innan BF :):)

  • 123456

    Jag har ju glömt att skriva här: Fick en lite tjej den 16 oktober. Förlossningen gick bra och vi är hemma och bara myser nu....

Svar på tråden Jag är gravidtråden!