• Forumvärd

    Jag är gravidtråden!

    Här kan ni som blir gravida skriva in er! Solig
    Diskutera gärna om ni vill!

  • Svar på tråden Jag är gravidtråden!
  • Pixlar

    Och tack för alla grattis! Har redan ringt BM och fått tid för inskrivning 7 augusti :) känns som en evighet dit..

  • Pau
    Pixlar skrev 2013-07-09 14:24:21 följande:
    Och tack för alla grattis! Har redan ringt BM och fått tid för inskrivning 7 augusti :) känns som en evighet dit..



    Det går fort ska du se :))
  • Pau

    Hej på er :) hoppas ni mår bra i den underbara sommarvärmen som hittat till Sverige :) var hos barnmorskan igår och fick höra Litens hjärta slå, vilken fantastisk upplevelse :) mindre kul var att blodvärdet inte var så bra så nu blir det att äta järntabletter och jag gillar inte det! Magen är redan trög så blir väl värre nu men men vad gör man inte för det finaste man kan få i livet? :)

    Kram på er!

  • Spirello

    På morgonen idag har vi skrivit kontrakt på ett hus vi flyttar in i under hösten. Känns riktigt skönt att boendefrågan har löst sig nu när magen växer.

    Det borde vara en positiv dag, men glädjen grusas lite av att en av våra älskade hundar ska få somna in i eftermiddag. Med graviditetshormonerna rusandes i kroppen har tårarna runnit konstant hela natten. Hur ska jag orka?

    Annars så går vi in i vecka 16 i morgon, känns riktigt bra att det börjar närma sig halvtid :)   

  • Pixlar

    Hej allihop!

    Hur mår ni?

    Själv har jag precis gått in i vecka 8, och illamåendet har varit hemskt senaste veckan! Mycket värre än när jag väntade dottern.. Har sjukskrivit mig från jobbet och äter lergigan comp, fyra tabletter om dagen, på läkares inrådan.. På onsdag är det inskrivning hos bm :)

    Kram!

  • Spirello

    Jag är i vecka 17 och går just nu och väntar otåligt på RUL den 21:a och sen att få känna bebisen röra på sig. Är riktigt trött på kvällarna och somnar gärna tidigt. Sover dock riktigt dåligt, kroppen är inte riktigt lika smidig som förut. Och värre kommer det bli. Men oavsett vad så är det här det häftigaste jag har gjort och jag ser fram emot höst och vinter för första gången.  

  • kossann

    Har missat att skriva in mej här! Fick ett skicka-vidare-paket av VEA. Är gravid i v 6 nu. Är trött hela tiden, men inget illamående än som tur väl är!

Svar på tråden Jag är gravidtråden!