• Forumvärd

    Jag är gravidtråden!

    Här kan ni som blir gravida skriva in er! Solig
    Diskutera gärna om ni vill!

  • Svar på tråden Jag är gravidtråden!
  • 123456

    Jag har BF 18 oktober men undrar om det innte känns som om hon kommer tidigare. Fast det kändes iofs så med sonen också och han kom en vecka efter bf.

  • Spirello

    Nu har vi varit på RUL. En väldigt snäll och samarbetsvillig liten pojk fick vi se. Allt på rätt plats och 170 gram tung. Vilken lättnad. Nu måste vi leta pojknamn, ett enda har vi på lager.

    Blev flyttad 4 dagar och nytt BF är 21 januari.

  • VEA

    Spirello: Fantastiskt! Härligt! Vad är det för pojknamn ni har på "lager" även om det bara är ett ;)?

  • Spirello
    VEA skrev 2013-08-21 12:58:07 följande:
    Spirello: Fantastiskt! Härligt! Vad är det för pojknamn ni har på "lager" även om det bara är ett ;)?



    Det namn vi har än så länge är Milo. Men jag känner mig inte helt säker på det.
  • VEA
    Spirello skrev 2013-08-21 13:13:07 följande:
    Det namn vi har än så länge är Milo. Men jag känner mig inte helt säker på det.

    Det är ett jättefint namn :)
  • Stassa

    Hej alla!

    Nu kan jag äntligen bli medlem i den här tråden. Jag fick possitivt på grav testet i morse "Gravid 1-2". Så underbart.
     

    Jag behöver dock lite hjälp, vad gör jag nu? När ska jag kontakta BM? Är det någon som vet någon bra som ligger på Östermalm/Norrmalm i Stockholm (nära jobbet), eller i Sundbyberg (nära hemmet)? Hur räknar jag ut i vilken vecka jag är och när BF är? Senaste mensens första dag 26/7, ÄL 7/8 och BIM 21/8.

    Tacksam för lite hjälp, jag är nybörjare på det här.  

  • kossann
    Stassa skrev 2013-08-21 14:50:19 följande:
    Hej alla! Nu kan jag äntligen bli medlem i den här tråden. Jag fick possitivt på grav testet i morse "Gravid 1-2". Så underbart.   Jag behöver dock lite hjälp, vad gör jag nu? När ska jag kontakta BM? Är det någon som vet någon bra som ligger på Östermalm/Norrmalm i Stockholm (nära jobbet), eller i Sundbyberg (nära hemmet)? Hur räknar jag ut i vilken vecka jag är och när BF är? Senaste mensens första dag 26/7, ÄL 7/8 och BIM 21/8. Tacksam för lite hjälp, jag är nybörjare på det här.  

    Grattis till plusset! När jag tog ut min spiral i januari så sa BM att jag skulle ringa med en gång när jag fått plus. Du kan lägga in din graviditet under verktygsfältet uppe till höger, så kan du läsa vad som händer vecka för vecka.
  • Pixlar

    Stassa: Jag vet inte var i Sundbyberg du bor, men jag har sett att mama mia har öppnat en ny mottagning vid ICA maxi i Solna (ligger ju på gränsen till Sumpan :)) och jag vet att mama mia på östermalm och kista är väldigt populära mottagningar :)

    Jag räknar efter min ÄL, och utgår från att den är 2+0, det gör att jag är i vecka 9+4 idag. Min bm räknar efter sista mens och utgår från att den är 0+0, det gör att jag är i vecka 10+3. Anledningen till att jag gör så är för att jag förväntar mig att bli framflyttad vid RUL och inte vill bli lika besviken när det sker :p men för smidighetens skull skulle jag råda dig att gå efter sista mens!

    Ett enkelt sätt att räkna ut som man kan göra med huvudräkning är att ta datumet för sista mens, dra bort tre månader och lägga till sju dagar! (Och såklart lägga till ett år :p)

Svar på tråden Jag är gravidtråden!