• getama­n
    Äldre 30 Mar 14:08
    5333 visningar
    38 svar
    38
    5333

    Yohio och Japan

     


    YTSHC skrev 2013-03-30 13:43:23 följande:
    Vänta nu, påstår du att sex med unga tonåringar är OK?!?!?! o_0

    Med tanke på ditt kattnamn kanske du själv är ett fan av Japan? Vill försvara din rätt till snuskiga pedofilserier och haremsexism.
    Jag förstår inte varför Neko bara för sitt namn skulle försvara en massa snuskiga serier. Jag vet inte var du fått all den här informationen som du så stolt bär på men tycker du borde öppna ögonen och sluta dra allting över en kam. Allt som heter manga och anime är inte snusk, våld och porr. Det var ett uttryck som fanns på 80-talet när någon började importera just sådana serier från Japan (inte bara i Sverige), men det är mer än bara snusk. Det kanske är bortom din kännedom men den tecknade Mumintrollet som gått i omgångar på svensk TV sedan mångas barndom är japansk (inte figuren i sig förvisso men serien) och den är tamefan inte snusk. Som sagt, jag undrar vad du fått alltifrån som du skriver om, jag får en känsla av att du stör dig så in i norden på Yohio, kanske är avundsjuka, inte vet jag, eller så är det någonstans du hört eller fått för dig att bara för att Yohio råkar vara med i Melodifestivalen och blir populär bland ungdomarna så kommer de att förespråka våld och snusk.

    Finns otaliga exempel på snusk som förekommer i Melodifestivalen med halvnakna sångerskor som står och rör sig utmanande på scenen (Yohio hade iaf kläder på sig) som likväl skulle kunna förespråka snusk. Det tycker jag är lika osmakligt som du tycker att Yohio är.
Svar på tråden Yohio och Japan