Inlägg från: Anonym (deprimerad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (deprimerad)

    Går inte att prata med min sambo!?

    Här har du en till som har det likadant. Lite likartad historia. Barn på tre och arbetslös och uppsagd när tillbaka efter mammaledigheten. Mannen tycker bara allt är bra och att det är mitt eget mående som är att skylla på när jag är olycklig. Mitt tjat är hans enda problem. Han lever i sitt och sköter sitt.

    Jag känner att jag kommer inte ens att kunna få ett jobb om jag aldrig kan få energi någonstans ifrån.  Sedan är det nog rätt bekvämt för honom att  jag sköter allt med barnet och har som jobb att fixa mer hemma...Höll jag bara tyst kan han lätt leva lycklig oavsett hur jag har det men helst ska jag fixa allt som har med hem och barn att göra.

    Mannen har så klart mycket bättre ekonomi än mig. Var inte så när bli blev sambos. Hade då lika mycket. Nu betalar jag lite mindre till den gemensamma kassan men har så klart mindre över till mig själv. hade mer pengar över som singel när jag kunde hushålla med pengarna...Han ger mig inga pengar utom den del han isåfall betalar mer till det gemensamma.

    Fungerar inte leva så här när du är arbetslös. Ingen aning om vad jag kan göra ärligt talat. Hålla käften och spela glad. Men orkar inte göra något för mig och känner mig helt utbränd. 

      

Svar på tråden Går inte att prata med min sambo!?