• audi01

    Michell & Company + Autokoncept, VARNING!!!

    Befinner mig i tvist för närvarande med M&C i ARM. Tvisten handlar om att bolaget använder sig utav avtal som är ogiltiga, exempelvis inskrivet att det inte går att reklamare, tar ej ansvar m.m. Konsumentköplagen ger alltid en konsument srätt att reklamera ett köp som är fel på vara, inom en viss tid, inom 6 månader behöver man inte bevisa att felet var ursprungligt utan alla fel inom tiden anses vara ursprungliga.
    Jag har spelat in samtal där M&C på ett väldigt arrogant sätt förklarar att de skiter i lagen.
    Nu väntar jag på att nämnden ger utslag för att sedan ta det vidare till stämning i tingsrätten. Det är där det kommer att bli kostsamt för bolaget, advokatkostnader samt rättegångskostnader. Min bil ska kosta dem shortan! Sen har jag redan pratat med tidningen och det kommer så småningom bli artikel om dem. Dålig reklam och låt oss säga minst fyra kunder som inte köper sin bil där, låt oss säga att det motsvarar 150 000kr plus kostnaderna i tingsrätten 50 000 lika med 200 000 att betala eller skuldsätta sig i genom kronofogden för att inte fixa min bil som kostar 20 000.
    Det är en jäkla process men men det vet vi ju alla vilken byråkrati det är för att komma åt skojare, min process har snart tagit ett år och bilen får jag inte reparera på annan verkstad, så den bara står.  

    Lycka till med era bilköp!
    OBS! Glöm inte konsumentköpslagen, läs den! Inte så komplicerad! Den är tvingande, bolag får inte friskriva sig och gör de det så är det ogiltigt!  

Svar på tråden Michell & Company + Autokoncept, VARNING!!!