• Jennies

    Hur reagerar du om en feminist klipper av ditt hår?

    Hur reagerar du, kvinna med långt hår, om en feminist tar sig friheten att klippa av ditt hår? Alltså att hon kommer upp bakom dig, te x när du står och väntar på bussen och börjar klippa i håret ditt.


  • Svar på tråden Hur reagerar du om en feminist klipper av ditt hår?
  • Herdis

    ...jag antar att TS kommer att komma med någon förklaring, och i så fall kan jag lite förstå hur hon tänker. Feministerna har ju redan drivit igenom en massa reformer, som förhindrar flickor att vara flickor, och kvinnor att vara kvinnor, fullt ut. Typ att även flickor ska tvingas att ha träslöjd och spela fotboll i skolan, och när de är vuxna ska de pressas att yrkesarbeta utanför hemmet även om de vill vara hemma. Nu är det till och med tal om obligatorisk delad föräldraledighet. Man KAN faktiskt dra en parallell till, att feministerna dessutom skulle tvångsklippa håret på flickor och kvinnor, så att de inte ska få känna sig feminina. 


    To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize
  • Emma x
    Vitamin skrev 2013-05-02 13:30:36 följande:
    Det är ett brott att klippa av någon annans hår, mot  vederbörandes vilja. Det anses dessutom vara ett allvarligare brott att kapa en kvinnas hår. Men jag skulle inte tro att straffskalan ser annorlunda ut för feminister.

    Vitamin skrev 2013-05-02 13:30:36 följande:
    Det är ett brott att klippa av någon annans hår, mot  vederbörandes vilja. Det anses dessutom vara ett allvarligare brott att kapa en kvinnas hår. Men jag skulle inte tro att straffskalan ser annorlunda ut för feminister.

    Enligt vilket lagrum är det ett värre brott att klippa en kvinnas hår än en mans?
  • Mandel

    Spelar ingen som helst roll vem det är så klipper man inte mitt hår om man inte har min tillåtelse.
    Skulle absolut inte ha mer överseende för att det vore en feminist som gjorde det än om det vore vilken annan galning som helst. 


    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Regnig måndag

    Sånt pysslar inte feminister med däremot frånskilda militanta antifeministiska pappor på snedtäntning.

    Givetvis kör jag rostiga metkrkar i hälsenorna och några gafflar i lårmuskeln och knäskålen. Sen polisanmäler jag personen för nedskräpning.


    Jag diskuterar generellt. Det finna alltid undantag till allt, speciellt på FL, man kan fortfarande diskutera generellt.
  • mycketsaft
    KimPossible skrev 2013-05-02 11:57:44 följande:
    Om någon attackerar mig med en sax så ringer jag självklart polisen. Oavsett vad det är för kön på dåren ifråga eller vad hen kallar sig.

    Ts; är detta ett stort problem i dina kretsar alltså, att människor som kallar sig feminister klipper av andra människors hår utan tillåtelse? Då tycker jag du ska söka nytt umgänge utanför den slutna psykiatriska avdelningen. Fast det kanske blir svårt...?

    Sen undrar jag, och några andra, hur man vet att det är en feminist och varför det skulle vara skillnad motför någon annan? Har hon på bilden fått håret avklippt ev en feminist eller vad?
  • fortsätt paddla

    Hon på bilden är givetvis feministen. Hon har kort hår.

Svar på tråden Hur reagerar du om en feminist klipper av ditt hår?