• shivas

    Jag skäms över att köpa billiga produkter och fejkar i mitt hem

    Skaffa willyskort istället så du kan använda scanner och stoppa rätt ner i påsar så ser ingen vad du handlar. Då slipper du åka till annan kommun. :)

  • shivas
    snällochgla skrev 2013-05-03 10:17:16 följande:
    Nu verkar det vara i hemmet som TS upplever den största skammen. Hon måste fylla "fina" förpackningar med "eldoradoskit"?? Jag tror att det bästa vore om TS köpte neutrala burkar (vita?) som hon fyller med kryddor och vad det kan vara istf att gå och köpa de dyra "fina" varorna för att kunna få förpackningen. Men har man "tihi-väninnor" så fungerar det kanske inte??

    Inte en aning faktiskt, jag tycker bara det är smidigt med scanner det är allt. :) Sen hur man ska göra med förpackningarna vet jag inte men det finns säkert snygga glasbehållare osv som man kan fynda.
  • shivas
    Anonym (Fattigt värre) skrev 2013-05-03 10:10:52 följande:
    Vi har scanner och jag har kort till det, men jag oroar mig jättemycket för att någon ska se mig ta dessa produkter och lägga dem i min påse.  

    Okej, men kan du inte se dig omkring lite smidigt innan du plockar varan i fråga då? :) Eller så ser du till att åka till grannkommunen för att handla just det du skäms över och så köper du resten på willys där hemma?
Svar på tråden Jag skäms över att köpa billiga produkter och fejkar i mitt hem