• Petrol

    Jag skäms över att köpa billiga produkter och fejkar i mitt hem

    Äh shape up! Oavsett om du nu inte gillar produkterna eller vad det kan va så är den där ängsligheten något du kommer må bra av att försöka ta tag i i stort.

    Knalla in på ditt lokala willys bara och handla, du kommer märka att ingen jäkel bryr sig speciellt och att det hela hela är ett hjärnspöke och inget annat.

  • Petrol
    Herdis skrev 2013-05-04 09:15:24 följande:
    Jag undrar mest vad är det är för folk som ser vad du har i skafferiet och kylskåpet..? Går dina gäster där och rotar, eller..? Då har DE ett problem med sitt beteende som är större än ditt med din ekonomi! Alltså behöver du inte bry dig om vad de tycker! Är man en god husmor så kan man göra goda bjudrätter även på billiga ingredienser. De "billiga" ingredienserna behöver för övrigt inte ens vara sämre än de dyra!

    Satsa på att köpa riktigt smör att steka i, om du ska satsa på EN dyrare ingrediens. Det gör jättemycket för smaken! En skvätt riktig grädde gör såsen god o.s.v.. 
    Ptja, är man goda vänner så är det inte jättekonstigt kanske? Mi casa su casa så att säga:)

    Bra tips annars, just smör är banne mig en sån sak man ska undvika att snåla med in i det sista, om inte annat för att margarin och liknande verkar vara en helt vanvettigt märklig produkt när man kollar närmare på det.
  • Petrol
    Herdis skrev 2013-05-04 10:56:33 följande:

    Jo, sådana väninnor kunde man ju ha när man var ensam och bodde i ett studentrum. Men jag känner inte igen det i vuxen ålder, med ett "riktigt" eget hem och familj..?

    "Mycket kan ersättas men aldrig smörsmak"!  
    Jag har förvisso inga barn men anser mig gott och väl som vuxen iallafall med ett vuxet sällskap och då tycker jag fenomenet hänger med ändå, men det är nog som du säger, beror mkt på umgänge, eventuella barn och boendesituation och levnadssituation överlag.
Svar på tråden Jag skäms över att köpa billiga produkter och fejkar i mitt hem