• Anonym (grati­s)
    Äldre 3 May 20:34
    40764 visningar
    204 svar
    204
    40764

    Jag skäms över att köpa billiga produkter och fejkar i mitt hem

    Jag köper alla mina kläder på halva halva reapriset eller second-hand och är relativt välklädd, köper lågprisalternativ när det gäller mat om innehållet och smaken är ok, aldrig halvfabrikat bara råvaror.
    Tror att de som har råd att välja är de som inte skäms för att de är ekonomiska, de som inte har något val utan måste  köpa det billigaste tror nog många gånger att märkesvaror är betydligt bättre och de missar något i livet.

    Jag är hellre tillräckligt mätt på lågprismat än lite hungrig på dyr mat, hellre fler fräscha klädesplagg än få dyra (kan iof tycka att det skulle vara kul att handla kläder utan att titta på den väldigt röda prislappen först ibland). 

  • Anonym (grati­s)
    Äldre 3 May 20:55

    De kökshanddukar jag använder är från början på 1900-talet ärva efter mina morföräldrar, en hel del är i hellinne sådana som säljs på nätet för mellan 75-100 kr styck, uppenbarligen är de outslitliga.
    Varför ska man betala mer än vad varan är värd, blir man renare av den dyra handtvålen, blir man mättare av det dyra riset, håller den dyra märkesjackan kylan borta bättre än en billigare? 

Svar på tråden Jag skäms över att köpa billiga produkter och fejkar i mitt hem