Inlägg från: Lilla K |Visa alla inlägg
  • Lilla K

    Träningsutmaningen vecka 5 - häng med du också

    Rolig utmaning!!! Vilka ben vi kommer att få tjejer Skrattande

  • Lilla K

    Jag klarade 1 min men jösses vad jobbigt det var. Känns att man tränar benen mycket nu med alla benböj och promenader Skrattande

    Vatten är jag ur dålig på att dricka Skäms Dricker knappt ett glas om dagen.   

  • Lilla K

    Här gick det inte i mål denna vecka Rynkar på näsan

    Har fått ett nytt jobb som har tagit all min kraft denna vecka. Nya tag inför nästa veckas utmaning.. 

  • Lilla K
    Snölyktan skrev 2013-05-31 09:44:12 följande:
    Grattis till nytt jobb!! Härligt med nya tag, det ska du ha många klappar på axeln för. Den riktigt starka reser sig efter den har fallit, å inte bara står upp hela tiden om du förstår :). Ska också ta i lite mer denna gång.


    Tack :) Heja oss.
    Border skrev 2013-05-31 10:56:50 följande:
    Åh, nytt jobb! Spännande. Då är det inte alls konstigt att träningen inte har gått som Du ville, men det är ju inte konstigt. Det tar på krafterna att få nytt jobb. Grattis till det! Och grattis ändå till ditt träningsresultat. Du har gjort så mycket du orkat/kunnat/velat, och det är grymt bra!

    Ja det är jätteroligt, trivs redan bra men det är mycket att göra och är helt slut när jag kommer hem! Men nu när första veckan är avklarad ska jag ha som mål nästa vecka att försöka hitta nya rutiner kring träning och jobb så att jag får allting gjort. Glad Får kanske nöja mig med lite mindre träning nu i början och öka på mer till mitt vanliga program efter hand när dom nya rutinerna sitter.
Svar på tråden Träningsutmaningen vecka 5 - häng med du också