• Anonym (barajag123)

    strippklubb otrohet

    Hej alla!
    Jag har en fråga, om er respektive hade gått på strippklubb och betalat för att få en lapdance. Hade ni sett det som otrohet ?

  • Svar på tråden strippklubb otrohet
  • Scarlet 0007
    tooschoolforcool skrev 2013-06-10 18:27:47 följande:
    [quote=70164957][quote-nick]Scarlet 0007 skrev 2013-06-10 18:21:13 följande:[/quote-nick]För mig finns det bara ett enda ord som kan sammanfatta allt det du skriver om ovan. Varenda mening. Om tjejer, killar och din version av vad det innebär att få ha "ett liv": WT.[/ Och min beskrivning av din uppfattning är "short leash" kvävande och krävande.

    Ja. Det förvånar mig inte att du tror att det är det enda alternativet.
  • MickyMeat
    Anonym (japp) skrev 2013-06-10 19:05:01 följande:

    Så du tycker att det är otrohet om det sker hemma hos mannen och utan betalning?
    Ja i det sammanhang som jag beskriver ja.
  • Anonym (japp)
    MickyMeat skrev 2013-06-10 19:10:40 följande:
    Ja i det sammanhang som jag beskriver ja.

    Om du fick en lapdance hemma hos nån är det otrohet också?
  • Johanna83

    strippklubb är inte otrohet. inte lapdance heller. hade inte gjort mig ett dugg om min kille fick en, hade nog skrattat och frågat om det var värt pengarna! 

    hade han däremot ljugit om det hade jag blivit tokig! 

  • MickyMeat
    Anonym (japp) skrev 2013-06-10 19:11:24 följande:

    Om du fick en lapdance hemma hos nån är det otrohet också?
    Jag är inte riktigt säker på vad du menar, men en lapdance per se är inte otrohet enligt mig. Om man är ensam med tjejen och det finns någon slags "connection" sinsemellan så börjar det absolut gränsa till otrohet. Och definitivt om det handlar om kön i ansiktet. Och ja, det gäller både män och kvinnor.
  • orpon
    Anonym (barajag123) skrev 2013-06-10 08:06:49 följande:
    Hej alla! Jag har en fråga, om er respektive hade gått på strippklubb och betalat för att få en lapdance. Hade ni sett det som otrohet ?
    Näe, helt oskyldigt.
  • Anonym (kjabs)

    Självklart hade jag räknat det som otrohet, frågan hade varit varför han inte kom till mig och bad om en lapdance? Varför är han tillsammans med mig om han känner ett behov av att gå till strippklubb och betala för en tjej ska gnida sig mot honom. Lite självrespekt!!!

  • MickyMeat

    Om min fru hade gått på strippklubb med ett gäng tjejer och fått ett lapdance så hade jag verkligen inte rivit upp himmel och jord över det. Jag vet i sanningens namn inte ens om jag blivit upprörd...

    Hade hon gått dit själv, extremt hypotetiskt, så skulle jag verkligen ifrågasätta hennes agerande.

    Om jag hade gjort detsamma, hypotetiskt som det är, så tror jag att min fru hade tyckt att det var olämpligt och kanske ifrågasatt varför jag gjorde det, men otrohet skulle hon inte tala om.

    Jag tror att om man är trygg med sin partner och litar på denne så är inte en lapdance ett hot mot relationen. Däremot borde man kanske inte gå till en strippklubb i första läget överhuvudtaget om man är trygg med och respekterar sin partner.

    I ett sunt förhållande kan man hantera ovanstående fråga på ett moget och nyanserat sätt.

     

  • Ollibolli

    Nej, skulle inte se det som otrohet. Men jag skulle tappa oerhört mycket respekt och kärlek för honom då det skulle visa sig att han är en helt annan person än vad jag trodde att han var.

  • Minxx

    Jag skulle inte vara helt ok med det men vi skulle säkert kunna göra någon slags deal om han tyckte det var ok att jag fick det samma. Han tycker knappt att det är ok att jag går på strippklubb så tror inte att han skulle gå med på det.

Svar på tråden strippklubb otrohet