Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Män med Thaibrudar

  Fre 28 jun 2013 15:00 Läst 94896 gånger Totalt 546 svar
  Visar endast inlägg av Maria 434 - Visa alla inlägg
 • Fre 28 jun 2013 15:00 #1

  Jag ser inget speciellt på män eller kvinnor för den delen som hittar kärleken i Thailand.
  Men så har jag varit där en hel del också och har lärt känna lite människor och deras kultur, så jag är inte så fordomsfull som du.

  Det är väl fantastiskt att killarna i exemplen ovan har funnit kärleken oavsett var dom fann den.   

 • Fre 28 jun 2013 15:07 #5
  Wittra skrev 2013-06-28 15:01:53 följande:
  Låter väl elakt nu men jag ofta sett äldre män ( från 60 och uppåt) ha thailändsk flickvän. Ofta är männen ganska ofräscha, underliga och verkar ha åsikten att kvinnor ska stå i köket. Usch....

  Fast å andra sidan kan du se sådant i Stockholm också, unga tjejer med äldre män. Ta en tur runt Stureplan en fredagsnatt tex :)

  Men visst finns det äldre män som åker till Thialnd för att skaffa sig ett ligg under semestern. Men i exemplen ovan känns det ju mer att det är killar som inte har funnit kärleken i Sverige men gjort det i Thailand.
  Min erfarenhet av Thailändskor är att de inte dömer lika snabbt bara för att du kanske är blyg eller vad det nu kan vara. De är genuint intresserade av att lära känna personen.
  Detta kanske bottnar i att majoriteten av thailändska män inte verkar vara så mkt att hänga i julgranen.   
 • Fre 9 aug 2013 09:48 #337
  Respekt skrev 2013-08-08 23:02:31 följande:

  Så alla kvinnor från Ryssland eller Ukraina är horor ?? Även de som  flytta hit på egen hand eller är det några speciella kriterier för att inte klassas som det i dina ögon.

  Du har en konstig syn på människor  

  Ja det fattar du väl, precis som att alla män som blir kära i sådana och Thailändskor förstås, är udda, socialt missanpassade och oskulder....
  Fattar inte att jag inte insett det när jag träffat bekanta som träffat kärleken i Thailand. Tur att FL finns annars hade jag ju inte fattat att mina bekanta var socialt missanpassade och deras tjejer horor 
 • Fre 9 aug 2013 10:17 #339
  Juniana skrev 2013-08-09 09:52:58 följande:
  Fast det är ett faktum, att många av de thailändskor som västerlänningar gifter sig med, har ett förflutet som horor. På riktigt, alltså. Många gånger har de också horungar, som mannen inte får veta något om förrän det är dags att söka visum. Då är gubben redan betuttad. Sedan får han försörja både kvinnan och hennes ungar, och samhället får betala för dagis, skolgång och hälsovård åt dem...

  Oj oj oj så många missledda individer det finns.
  Majoriteten av de kvinnor som västerlänningarna gifter sig med är inte prostituerade.
  Thailändska kvinnor är hårt arbetande och ofta entreprenörer som har kaféer tex. Många thailändska män däremot är ganska bekväma och lata av sig och har inga problem  med att bli försörjd av sin fru.
  Det är en av anledningar till att thailändska kvinnor gillar västerländska män, de arbetar oftast själva och behandlar kvinnor bättre än deras thailändska motpart.

  Ja, det förekommer att män gifter sig med en flicka de träffat på en bar och blir blåsta sen. Men är man så naiv så får man ta konsekvenserna.     
 • Fre 9 aug 2013 10:40 #343
  Respekt skrev 2013-08-09 10:35:48 följande:

  Ja vi har tur som inte förstår själva hur hemska vissa vänner är, både udda o horor tydligen.
  Ja, tänk jag hade ingen aning om att en av mina thailändska väninnor som äger ett kafé i Thailand egentligen är hora.
 • Fre 9 aug 2013 12:24 #356
  Juniana skrev 2013-08-09 11:44:24 följande:
  Jag har ingen skriftlig källa, även om det säkert finns uppskrivet någonstans. Men jag har hört det av flera jag känner, som bor eller har bott i Thailand eller har kontakter där på olika sätt.

  Det är inte så konstigt egentligen. De svenska männen blir ju sällan introducerade för oskyldiga hemmadöttrar på den thailändska landsbygden. (Även om det kan förekomma om de anlitar en kontaktförmedling - då är det ofta flickans föräldrar som satt in annonsen, och som garanterar att dottern är oskuld. De ser hennes oskuld som sin pensionsförsäkring, så att säga.) Utan de träffar professionella, typ barflickor, dansöser... och dessa drygar ut sina små inkomster med att följa med kunderna på annat också.

  Då undrar jag vad för folk du känner som bor eller har bott i Thailand.
  Hör och häpna, jag känner också folk som bor eller har bott i Thailand och även Thailändare. 
  Min bild är inte ett dugg lik den du har, men det beror kanske på vilket umgänge man har. Ditt verkar ju bestå av män som gillar att ragga upp bar-flickor när dom åker till Thailand. 
 • Fre 9 aug 2013 12:28 #358
  Godnatt skrev 2013-08-09 12:25:57 följande:
  Flashback är rätt trevligt ändå jämfört med familjeliv.

  Ja, ibland undrar man nästan om man kommit fel
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll