• Äldre 28 Jun 17:16
    120580 visningar
    546 svar
    546
    120580

    Män med Thaibrudar

    Tjejer från Thailand tycker inte att faranger (vita män) är särskilt attraktiva. Hade de råd skulle de flesta vilja vara tillsammans med en jämnårig landsman som delar deras kultur och värderingar. Däremot har västerländska män ett rykte om att vara bra familjeförsörjare, vilket kan behövas. I Thailand förväntas barnen försörja sina föräldrar. Eftersom sönernas löner inte räcker långt ställs alla förväntningar på döttrarna. Om en sådan, särskilt från Isan, får tag i en farang är det bingo. Hans ålder spelar mindre roll. Så länge han är beredd att skicka pengar till hennes föräldrar och övriga släkt. Visserligen räcker pengarna långt på landsbygden men särskilt billigt blir det inte. Räkna med att bygga ett hus du inte äger och köpa ett antal vattenbufflar du aldrig ser röken av. Den dagen en thailändska gifter sig med en vit man utan pengar kan vi ta upp diskussionen igen. Tills dess - nä, de tycker inte vita män är snygga.

  • Äldre 28 Jun 18:01
    #16

    Olika kulturer bara. I Sverige tar samhället (nåja) hand om gamla. I Thailand förväntas barnen göra det. Inget konstigt med det.

  • Äldre 28 Jun 18:18
    #20

    99 procent av alla thailändskor är inte ihop med män från väst, så vi kan väl lämna dem utanför diskussionen.

  • Äldre 11 Jul 09:45

    Jag frågade en thailändare varför de aldrig är med europeiska kvinnor. Han svarade: no like big pussy.

  • Äldre 31 Jul 18:19

    Japan är antagligen världens mest rasistiska land. Men deras rasism är lite annorlunda. De ser nödvändigtvis inte andra folk (utom koreaner) som underlägsna. Bara helt annorlunda. Förutom det så gillar jag japaner (och japanska tjejer skarpt). En lustig detalj: Just nu är k-pop och Seul hetast i Asien. Thailändskor och japanskor plastikopererar sig för att likna tjejerna i gangbam-videon. 5555 :)

Svar på tråden Män med Thaibrudar