Inlägg från: Anonym (sommar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sommar)

    Män med Thaibrudar

    Min svenske granne är tillsammans med en ung tjej från Thailand, han är äldre, säkert 30 år. Jag lägger ingen värdering i deras förhållande alls. Jag pratar ofta med henne när vi möts, inte lika mycket med honom. Båda är jättetrevliga och hon är hur gullig som helst. 

    Hur dom träffades har jag ingen aning om och jag bryr mig inte. Orkar inte hålla på och fundera på det. Så länge båda är nöjda är det väl helt okej. Dom verkar lyckliga och det är väl det som betyder något.

  • Anonym (sommar)
    Anonym (S) skrev 2013-06-28 21:18:26 följande:
    Spelar det någon roll? En thai tjej får det bättre här, thai män är lata, dricker, är våldsamma och spelar bort alla pengar. vem tror ni att en thai tjej väljer?

    Kalle den blyge svensken som kan göra henne lycklig och trygg på sitt sätt eller vad han nu kan heta hemma som slår, dricker, slår och spenderar alla pengar?

    Jag vet ju vem jag skulle välja... 
    Thaimän verkar inte vara speciellt trevliga i sitt sätt överlag, så det du skriver stämmer säkert.
  • Anonym (sommar)
    Anonym (suck) skrev 2013-06-28 22:02:51 följande:
    Alla kan ju inte vara idealmän,någon måste ju dra nitlotten också. Har du pratat med dom? Alltså på riktigt som en vän? För annars är det väl lite kallt att döma dom som misslyckade människor när du inte ens känner dom? Man ska vara väldigt försiktig med hur man dömer andra människor för det kan skapa mycket olycka.
Svar på tråden Män med Thaibrudar