Inlägg från: Anonym (Sharon) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sharon)

    Män med Thaibrudar

    Anonym (bästa) skrev 2013-06-29 00:39:16 följande:
    Haha, "skaffar sig en thai?" (TS sista fråga). Förlåt att jag skrattar men haha vilken konstig fråga.

    Som svar på den då: I princip alla män som jag har träffat och som har en thailändsk fru, är såna som kanske haft det svårt att få en flickvän. De ser kanske speciella ut eller beter sig lite märkligt.  Enligt mina mått mätt.

    Har dock träffat en som träffat en i samma ålder. Och jag reagerade faktiskt på att han såg riktigt bra ut, välutbildad och med bra jobb. Och eftersom jag reagerade så är det kanske inte så vanligt att det är så.

    Hur som helst. Samtidigt tror jag att vi har olika sätt att se på kärlek och relationer. Det är ju också kulturellt.
    Min svärfar var gift med en ryska. För henne räckte det med att han var snäll, att han inte drack och att han inte ljög. Det var hennes krav på en man. Och hon var lycklig! Och vettig! Kär? Inte vet jag. Hon var nöjd.

    Hon gav mig många tankeställare när man satt och gnällde över förhållandet. Att man inte var så himlastormande förälskad i sin man osv.

    Hon frågade mig: Har du en bra man? Är han snäll mot dig?. Ja, svarade jag. Dåså, tyckte hon. Måste man analysera allt? Man blir ju bara olycklig då. Ingen man är särskilt attraktiv när de blir gamla ändå, sa hon med ett skratt. Hon tyckte att vi i Sverige nog analyserar våra förhållanden så mycket så att vi egentligen aldrig är riktigt lyckliga med det vi har.

    Och jag tror att hon har en poäng. Vi ser lite "ner" på de som "skaffar sig" en thailändska eller ryska eller vad det nu kan vara. Egentligen kanske det är de som har de bästa förhållanden?
    hur kan det bästa vara att nöja sig med att inte bli illa behandlad?
Svar på tråden Män med Thaibrudar