• MrsPenn

    Män med Thaibrudar

    Fast nu så nämnde inte Fialotta "thailuder" eller "thaihoror" en enda gång, utan det var det du som gjorde. Som man känner sig själv... osv.


    Anonym (Man) skrev 2013-06-29 14:11:15 följande:
    Anonym (Fialotta) skrev 2013-06-29 00:01:13 följande:
    Jag tror säkert de är lyckliga. Hon ger honom kärlek och familj. Han ger henne ekonomisk trygghet. Till slut växer det fram kärlek och de blir lyckliga. Jag är inte avundsjuk på Thailändskor alls utan jag känner empati för dem. Mår inte ett dugg dåligt av att de kommer hit och "tar" våra svenska män eftersom de ändå är män som de allra flesta tjejer ändå inte velat ha. Kan förstå att dessa "udda" män hyllar Thaibrudarna och får agg mot svenska tjejer. De negativa kommentarer jag hört om svenska män med Thaitjejer är från svenska män (som kan få en svensk tjej).    
    Bittra surkärringar som dig och stolpskott som pratar som "thailuder" or "thaihora" är nog en "match made in heaven", så det är bara att gratulera. Men ni ska nog inte inbilla er att ni är mänsklighetens höjdpunkt... Drägg som er gör att folk ser ner på t.ex. japanskor (som ni förstås inte kan skilja från thailändskor) som har GÅTT NER i levnadsstandard och lön när de kommit till Sverige... Detta är nog den riktiga svenska rasismen, och inte den som PK-media tjatar om hela tiden. (Nej, min flickvän är inte thailändska och jag har aldrig varit i Thailand). 

    Morons, your bus is leaving.
  • MrsPenn

    Jag måste säga att ditt beteende är underligt. Om du gör bort dig i en diskussion, slink då gärna undan, stanna inte kvar och kaxa vidare.


    Anonym (Man) skrev 2013-06-29 22:11:46 följande:
    Nej, men de f"antastiska och riktiga svenska män" som kallar kvinnor de inte känner för "thailuder" och "thaihora" bara för att de råkar vara från ett visst land är ju exempel på de kap till svenska män "som klarar av en riktig svensk kvinna". Sen är det gäsp på ditt inlägg, försök kom med ett argument.

    Morons, your bus is leaving.
  • MrsPenn

    ......... . . . . THAT'S RACIST! Su es racista! Du bist ein rasist! Alors, vous êtes racisteeeeee! J'accuse!


    Anonym (:)) skrev 2013-06-30 09:24:30 följande:
    Svenska kvinnor är slappa i fittan, det som att ha sex med en påse keso.

    Morons, your bus is leaving.
  • MrsPenn

    Sannerligen!


    est alors skrev 2013-06-30 19:24:45 följande:
    Man äcklas ju av hur rasistiska och fördomsfulla människor är i dag. SKÄMS!

    Morons, your bus is leaving.
  • MrsPenn

    De män jag ser med thaibrudar när jag befinner mig på landsorten är så gott som alltid socialt missanpassade, oattraktiva män. Och brudarna är inga skönhetsdrottningar heller.


    Morons, your bus is leaving. /Bill Murray, a god
  • MrsPenn
    Juniana skrev 2013-08-09 09:52:58 följande:
    Fast det är ett faktum, att många av de thailändskor som västerlänningar gifter sig med, har ett förflutet som horor. På riktigt, alltså. Många gånger har de också horungar, som mannen inte får veta något om förrän det är dags att söka visum. Då är gubben redan betuttad. Sedan får han försörja både kvinnan och hennes ungar, och samhället får betala för dagis, skolgång och hälsovård åt dem...
    Jaha, det är ett "faktum"? Då kan du förstås lägga in länkar till några oberoende källor?



    Morons, your bus is leaving. /Bill Murray, a god
  • MrsPenn
    Respekt skrev 2013-08-09 10:38:31 följande:
    Men enligt många här inne är han udda o missanpassad, o hon en lycksökande hora, skönt att höra att inte alla ser det på de sättet Skål
    Jag uttryckte mig av den smala erfarenhet JAG har, att de är lite lätt udda. Lite svultna på social samvaro... Hoppas du inte buntar ihop mig i den där högen.
    Morons, your bus is leaving. /Bill Murray, a god
  • MrsPenn
    SweeneyTodd skrev 2013-08-09 10:56:32 följande:
    Hej MrsPenn. 
    Hallojski!
    Morons, your bus is leaving. /Bill Murray, a god
  • MrsPenn
    Godnatt skrev 2013-08-09 12:25:57 följande:
    Flashback är rätt trevligt ändå jämfört med familjeliv.
    Hahaha ... jo. Ibland...
    Morons, your bus is leaving. /Bill Murray, a god
Svar på tråden Män med Thaibrudar