Inlägg från: Anonym (Lisa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (lisa)

    Män med Thaibrudar

    Anonym (Fialotta) skrev 2013-06-28 14:56:18 följande:

    Hur ser ni andra på män som skaffar sig en Thai?  
      


    varför ens behovet av att analysera män som blir ihop med thaibrudar?
  • Anonym (lisa)
    Anonym (näää) skrev 2013-07-06 13:54:27 följande:
    Kineser är kommunister och har allihopa vidriga personligheter. De som själva snor familjeparkeringar när de är ensamma är i 9/10 fall ensamma kines-kvinnor i 30-årsåldern. De som tränger sig före i köer på tillställningar är i 8/10 fall kineser. Alla giriga restaurangägare som höjer priserna när regeringen sänker deras kostnader är i 9/10 fall kineser. 

    Vidriga människor och med tanke på hur otaligt många kineser jag träffat och är bekant med så är det svårt för mig att se det annorlunda eftersom att alla är baktalande, egoistiska och rent utav elaka i många fall. Ingen vill ha en person med så kassa egenskaper, förutom kinesiska män som är av samma skrot. Fattar inte vad kineserna har här att göra ens.

    Där har jag annat att säga om thailändskor, i synnerhet de som är troende buddhister, alltid trevliga och skötsamma! 
    jag är kines och ja, du har rätt. alla kineser är vidriga och elaka och det är jag också. jag ber om ursäkt för mig, min existens och å alla andra kineser. vi är avskum. förlåt.
     
  • Anonym (lisa)
    Anonym (näää) skrev 2013-07-06 14:12:15 följande:
    Ja, svårt att säga motsatsen när ingen trevlig kines har uppenbarat sig. Med tanke på hur otaligt många kineser det finns i den här stan och hur många jag på olika sätt varit i kontakt med, alltid med dåliga erfarenheter så är det svårt att tänka att det inte ligger i deras blod att vara vidriga.

    I normala fall hatar jag rasism, har träffat på både trevliga och otrevliga människor från alla möjliga länder, men just kineser är tamejtusan alltid dåliga människor på ett eller annat sätt! 

    ja, du har absolut rätt att känna som du gör och det bekräftar det jag alltid fått känslan av här - att vi kineser är oönskade. tack för att du är så ärlig i dina åsikter och jag ber om ursäkt för att du fått utstå orättigheter från alla kineser du stött på.  jag har länge plågats med tankar om meningen med livet och nu inser jag till fullo att jag inte hör hemma här eller någon annanstans. mitt enda hopp är att döden ger mig frid.
  • Anonym (lisa)
    Anonym (näää) skrev 2013-07-06 14:25:49 följande:
    Eller kan du ju bete dig som folk, vida hänsyn och annat som uppskattas och bevisa motsatsen.

    nej, jag tror inte jag har styrka att bli någon jag inte är. jag är född kines, med alla de negativa personlighetsegenskaperna du beskrivit, och jag är feg. klarar inte att motbevisa dig. jag väljer hellre den lätta utvägen.
  • Anonym (lisa)
    Anonym (Man) skrev 2013-07-06 17:02:02 följande:
    De kanske har anledning att vara "vidriga" mot just dig? För alla är knappast otrevliga. Rasist är du i alla fall.

    Och "lisa" är inte kines utan trollar bara.

    kul att se någon med sunt förnuft
  • Anonym (lisa)
    Shades skrev 2013-07-11 12:10:07 följande:

    visst är det otroligt vad folk kan vara stingsliga här på forumet... många som är ute efter att klanka ner på andra så fort de kan. det är synd att se, eller hur. gott att du har vett att inte ta åt dig av sånt trams.
  • Anonym (Lisa)

    Nja, tycker hela TS låter väldigt rasistiskt. Trist att dra alla över en och samma kam på sånt vis.

    Man vet ju aldrig när kärleken slår till, oavsett om man nu är ful, blyg, svart, vit, svensk eller asiat.

Svar på tråden Män med Thaibrudar