Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Män med Thaibrudar

  Tis 8 jul 2014 15:44 Läst 94896 gånger Totalt 546 svar
  Visar endast inlägg av MxMeNow - Visa alla inlägg
 • Tis 8 jul 2014 15:44 #399
  Anonym (Fialotta) skrev 2013-06-28 14:56:18 följande:

  Pratade med en vän igår som berättade att hennes manlige bekant skaffat sig en Thaibrud.

  Hon sade att det säger ju allt om honom vilket jag kan hålla med om.

  Mannen i fråga är extremt blyg och lite udda till utseendet och personligheten.

  Vid ett annat tillfälle pratade jag med en arbetskollega som berättade att vars bror var ihop med en Thailändsk tjej. Han berättade att hans bror har haft extremt svårt med relationer men att han är väldigt snäll.

  Kunde inte heller göra annat än att hålla med om att män som skaffar Thailändskor brukar ha det extremt svårt med att skaffa tjejer.

  Kort och gott så undrar jag om det kan vara deras sista desperata försök att få en relation över huvud taget i stället för att leva singel resten av sitt liv? 

  Tycker mig se att många män som väljer Thai är lite udda.

  När jag träffar killar som varit ihop med en Thaibrud så börjar jag genast att analysera honom om varför han valde just det.

  Hur ser ni andra på män som skaffar sig en Thai?  

    


  Dom som importerar en flickvän/fru ser jag som korkade och desperata. I samhället jag bor kryllar det av dem, ganska patetiskt qtt behöva köpa en relation.
 • Tis 8 jul 2014 15:47 #400
  Berra73 skrev 2014-07-08 11:47:33 följande:

  Tror ni att alla från Thailand är lika? Jag träffade min sambo i Sverige . Hon hälsade på sin kusin . Hon har fastarbete nu och pratar bra svenska . Har bott i Sverige i lite över två år . Verkar som många har fördomar ???


  Hälsar på sin kusin/syster brukar vara kod för söker en man. Du verkar smått naiv.
 • Tis 8 jul 2014 17:23 #402
  Godnatt skrev 2014-07-08 16:07:33 följande:

  Skönt att inte alla är som du är. Jag ser dig inte som korkad trots att du inte kan skilja på tre enkla ord som de, dem och dom. Jag tror tvärtom att du kan vara riktigt duktig på någonting annat som inte har med svenska språket att göra.


  Vad har det med TS att göra? Läsförståelse tycks inte vara din starka sida lilla vän.
 • Sön 20 jul 2014 23:51 #434

  Männen blir oftast kära, kvinnorna lyckliga för de får en bättre levnadsstandard många gånger. Egentligen är det inget fel på det då upplägget fungerar för de par som har det så. Att tro att det handlar om kärlek och passion från båda hållen är bara naivt, i de flesta fall iaf.

 • Tor 11 sep 2014 07:47 #436
  Anonym (:)) skrev 2014-09-10 23:04:38 följande:

  Du menar att inte kvinnorna blir kära i den som höjer deras levnadsstandard flera gånger? Tror du Thailändskor har lika svårt med känslor som svenska kvinnor har? Det tror inte jag!


  Jg vet att ett fåtal blir det, men de allra flesta härdar ut till de kan lämna mannen och stanna i Sverige. Vissa räknar ner dagarna, andra ser det som en affärsuppgörelse. De riktigt smarta ser till att maken/partnern köper mark i Thailand, eftersom svenskar inte får äga mark där skrivs marken på frun. Rätt vad det är har kvinnan en egen tomt i hemlandet.

  Här där jag bor "kryllar" det av Thaikvinnor.
 • Ons 24 sep 2014 20:32 #446
  Anonym (Fialotta) skrev 2014-09-24 20:28:04 följande:

  Kanske det finns?

  Ingen utav thaitjejernas män är någon som fallit mig i smaken i alla fall.

  Tycker också att det är tur att de finns eftersom deras idealmän (i thailändska mått mätt) är lite annorlunda än svenskornas.


  Generellt är väl deras "idealmän" någon som kan ge dem svenskt medborgarskap med allt vad det innebär.
 • Tor 2 okt 2014 16:02 #461
  Anonym (...) skrev 2014-10-02 15:37:12 följande:

  Hotade av vadå? Att se snubbar ingen svenska vill ha hänga med en thaitjej som hugger tag i första bästa falang för att få komma hit. Eller att se en 60 plussare komma med en 23 årig thaitjej? Tro fan att folk inte blir så jävla impade..


 • Tor 2 okt 2014 17:03 #464
  Anonym (*) skrev 2014-10-02 16:16:12 följande:

  Lugn o fin...hotad behöver inte betyda att du känner avund och vill ha mannen i fråga. Det kan betyda att du känner att ditt värde sjunker och att Dina gener inte betyder något. Samma som när vita män ser feta, fula vita kvinnor med Afrikaner. De vill inte ha bruden men känner att deras "Ras"/stam/kalla det vad du vill, är mindre värd och känner sig sårbara, som om de förlorar en rasmedlem och antalet sjunker. Det sitter väl i DNA men vissa av oss har kommit längre än så och ser ALLA människor som EN ras och samtidigt ser människor som individer...sen så brukar de som har sitt på det torra oftast inte fundera över detta och brukar inte reagera som du och andra i tråden.

  Jag har personligen sett hur svenska tjejer reagerar när de ser en ung och snygg svensk kille tillsammans med en icke svensk brud. Arga blickar och sura miner. Många känner sig personligt förolämpade och tycker väl att killen skulle vara med en av dem iställe, nån slags äganderätt. Patetiskt.


  Vi andra inser att människor inte är indelade i raser, utan är just en mänsklig ras. Så jag antar att vi då kommit längre än dig som delar in människor i raser i beskrivningen istället för i nationaliteter.
 • Mån 6 okt 2014 10:05 #511
  Konservativ skrev 2014-10-06 07:38:18 följande:

  Liv eller död? Nej, för de allra flesta handlar det inte om det. Hur många thailändare känner du och har besökt i deras hem? Jo, det är ett fritt val vem man gifter sig med, varför blandar du in prostitution i detta. Tror du att alla thailändskor är prostituerade? Din uppfattning är verkligen spegel av tvåveckorssemester och Aftonbladets reportage.


  Jag känner många Thailändskor (i samhället jag bor har var och varannan man Importerat en). En kommer hit, hon har systrar, kusiner vänner som paras ihop med makens/pojkvännen s bekanta, på den vägen är det. Sen finns det några män som tar hit kvinnor, tröttnar på dem och lämnar dem vidare till en vän.

  Än känner jag INGEN högutbildad thailändska och ingen som inte skickar hem pengar till familjen i thailand, av de Thailändskor som gift sig. Dom arbetar dock grymt hårt, plockar bär, svamp och sköter hushållet bättre än de svenskor jag känner.
 • Mån 6 okt 2014 15:39 #515
  Konservativ skrev 2014-10-06 11:43:20 följande:

  bara det att du skriver Importerat om människor visar hur du tänker.

  Att de skickar hem pengar till familjen handlar inte om att de skulle vara golddiggers. Det är helt enkelt så man gör i stora delar av världen. Ett annat system än Sveriges där alla är beroende av staten.

  Du tror att du känner många thailändskor men hur många har du besökt i deras hem i Thailand, så att du verkligen kan säga att de har det fattigt och måste välja en vit eller dö? (Eftersom du svarade på mitt svar till Freja antar jag att du är samma person)


  Jag är inte Freja, uppenbarligen! Skriver du på ett forum får du räkna med att andra ger sin syn på saken

  Eftersom jag känner många thai så berättar dom sin bakgrund, jag behover inte besöka deras föräldrahem för att veta.
 • Mån 6 okt 2014 16:16 #517
  Anonym (Steffe) skrev 2014-10-06 16:13:00 följande:

  Jag känner en kille som absolut skulle kunna få 90% av tjejerna han möter på gatan. Han tränar och sköter om sitt utseende, han är orädd och socialt lagt och han har rest mycket och gillar att leva livet. Han är en rolig prick helt enkelt. En kille som både tjejer och killar gillar att ha omkring sig. Han ser dessutom bra ut! Som kille kan jag inte riktigt avgöra hur snygg han är på en skala, men jag skulle gissa att han är snyggare än 90-95% av sina jämnåriga.

  Han har skaffat en thaibrud. Han tycker det är perfekt och säger att han aldrig någonsin kommer att gå tillbaka till en smågnällig och halvsur svensk tjej igen! Tar det slut så kommer han att åka ned och hämta en ny har han sagt. Hans tjej säger han är jättesnäll och nästan alltid glad. Hon är naturligtvis ledsen nån gång ibland, och då är hon ju ledsen, men det är inget tjutande och gnällande hela tiden till vardags. Hon är vänlig mot alla, och hon diskar och tvättar och fixar innan han ens hinner erbjuda sig att hjälpa till. Hon är som en helt komplett liten kn*lldocka i sängen enligt honom själv. Varför byta det mot en mullig svensk jämnårig tjej tycker han? Han uppmanar alla att "hämta" en thailändska! Varför ha en svensk tjej när man kan vakna av en avsugning varje morgon och få hemmet städat och disken diskad medans man är på jobbet tycker han..

  Enda nackdelen är att hon är lite halvdyr i drift. Han förstår att hon längtar hem och han har skaffat det snabbaste bredbandet till henne och en dyr mobil och sånt..

  Själv fattar jag inte vad man har för intellektuellt utbyte av en partner som man bara kan kommunicera på knagglig engelska med!


  Måste man kommunicera med mer än kroppsspråk med en hushållerska/knulldocka?
 • Tis 7 okt 2014 09:37 #533
  Konservativ skrev 2014-10-07 09:02:10 följande:

  Japp. Där kom det. Där kan vi snacka om en fruktansvärd människosyn. Från din sida.


  Eller en reflektion som svar på ett inlägg jag citerade.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll