Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Män med Thaibrudar

  Tor 25 sep 2014 20:49 Läst 94915 gånger Totalt 546 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (favorit61) - Visa alla inlägg
 • Anonym (favor­it61)
  Återställ
  Tor 25 sep 2014 20:49 #448
  Anonym (Jessie) skrev 2014-09-24 22:11:41 följande:

  Min pappa har en Filippinsk fru.

  När min mamma gick ifrån honom efter 25 år som gifta så blev han helt förstörd, antar han kände sig som en halv människa utan någon vid sin sida. Desperationen efter ett nytt förhållande ledde till att han fick kontakt med en man som själv hade en Filippinsk fru som i sin tur kände en kvinna som ville gifta sig med någon i Sverige. Inom ett halvår efter skilsmässan så kom hans blivande fru hit till Sverige.

  Jag som känner min pappa kan se på honom att han ser det hela som ett förhastat beslut som han tog under en dimmig period av hans liv. Han ångrar sig, men av hänsyn till sin fru så kan han inte bryta sig loss. Han är ju trots allt hennes vän efter 10 år tillsammans och är nog orolig att hon inte skulle klara sig i samhället med sin bristfälliga svenska t.ex. Att ha en fru från Asien för också med sig en helt ny livsstil. Man ska ha gäster varje ledig minut, man måste umgås med andra män vars Filippinska fruar känner ens egen fru, allt handlar om pengar, helt andra matvanor/tider än vad man är van vid o.s.v.

  Min pappa är alltså inte på något sätt annorlunda mot andra män, han ser till och med bra ut för sin ålder, han har bara gjort ett dumt val och får nu leva med det.


  Tråkigt med din pappas fru,jag känner igen det du säger. Och inom thai tjejer så finns ca:5000 i Stockholm , och ungefär ett tusental virrpannor som var bar tjejer, som var trasiga på vägen hit. Dom andra 4000 lever ett normalt liv, vad det nu är?

  Jag skriver i tråden för jag  är ju gift med en thai tjej och vi har barn och jag stöttade henne hundra procent att lära sig svenska. Hon ville inte komma hit för hon hade ett bra jobb på H&M I BKK och lägenhet. Men efter ett år och jag var i där tre gånger så sa hon att jag vill prova att leva i ditt kalla land med dig. Hon köpte böcker och började plugga svenska varje kväll efter jobbet. Sen var hon på väg och jag mötte henne på Arlanda.

  Hon studerade svenska på SFI, och umgicks bara med mig och vänner. Hon hade inget behov att träffa thai folk. Nu träffar vi ibland lite thai folk, men dom är ingeT viktigt inslag i hennes liv.

  Hon lärde sig flytande svenska på två år och jobbar på H&M i Sthlm. Kanske tror ni att jag har haft tur men inte säger jag. Om du hittar en bar brud så är risken väldigt stor att det går åt helvete såklart. Finns säkert undantag där med.

  Jag känner många thai i sthlm och inte många kan svenska, så jag tror det är lite upp till er men att hjälpa och stötta din tjej att lära sig språket. Tjejen måste förstå att hon måste lära sig språket för att få ett jobb som hon vill ha.

  Annars återstår det Thai massage där men går och erbjuder tjejerna allt. Tråkigt men sant att men i Sverige springer runt på thai massage i smyg. En tjej sa att men vill aldrig ha kvitto dom är rädda för att frun skulle se. Kanske din man går dit?
 • Anonym (favor­it61)
  Återställ
  Tor 9 okt 2014 21:43 #535 +1

  Alla tjejer gillar men som har pengar! Hänger i bland runt stureplan och massor av svenska unga tjejer som vill ha äldre men med mycket pengar att gifta sig med. Så vad skiljer er då från thai brudar som ni slänger skit på. Ni är ju samma skrot.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll