Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Män med Thaibrudar

  Tor 2 okt 2014 06:37 Läst 94932 gånger Totalt 546 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (My) - Visa alla inlägg
 • Anonym (My)
  Återställ
  Tor 2 okt 2014 06:37 #452
  Anonym (Lisa) skrev 2014-07-19 18:27:17 följande:

  Nja, tycker hela TS låter väldigt rasistiskt. Trist att dra alla över en och samma kam på sånt vis.

  Man vet ju aldrig när kärleken slår till, oavsett om man nu är ful, blyg, svart, vit, svensk eller asiat.


  Ett av väldigt få vettiga inlägg i den förfärliga, obehagliga och rasistiska tråden.
  Skärp er svenska kvinnor, ni får mig att skämmas!.
 • Anonym (My)
  Återställ
  Tor 2 okt 2014 08:41 #454
  Anonym (Man) skrev 2014-10-01 10:27:02 följande:
  Din farsa var en sopa och skaffade sig en postorder-fru, hans upplevelser och hans fru är knappast representativa för svensk/asiatiska par i allmänhet.
  Det där var väl onödigt elakt sagt. Mera troligt att pappan hade för bråttom att inlda ett nytt förhållande efter skilsmässan , kanske hade han i dag kännt samma sak med en svensk fru som för sin tailändska hustru. Han var inte kär helt enkelt.
 • Anonym (My)
  Återställ
  Tor 2 okt 2014 08:44 #455
  Anonym (Tvärtom?) skrev 2014-10-02 07:54:43 följande:

  Det finns ingen anledning för normala män i 40-50-årsåldern och uppåt att vara singlar om de inte vill. I den åldern är det ett överskott på kvinnor. Men om man bara letar efter kvinnor som både är yngre och snyggare än en själv får man såklart problem. Män som inte petiga och kräsna hittar kärleksfulla svenska kvinnor.


  Menar du att svenska kvinnor är bättre på något sätt eller vad är det du vill säga?
 • Anonym (My)
  Återställ
  Lör 4 okt 2014 06:40 #487
  Anonym (...) skrev 2014-10-03 23:19:18 följande:
  Man vet inte vem man ska tycka synd om. Thailändskorna eller männen dom blåser.. :)
  Ja, eller kanske det är mest synd om dig och dem som liksom du fastnat i sina fördomar.
 • Anonym (My)
  Återställ
  Lör 4 okt 2014 22:21 #494
  Anonym (Freja) skrev 2014-10-04 21:23:49 följande:
  Lustigt. Om man lever utfattig i ett land där din framtid betyder hårt slit, och då inte med svenska mått av hårt slit, utan med verklig fattigdom och svält framför dörren om du skulle drabbas av sjukdom eller liknande. Och "vita" turister kommer dit och spenderar pengar på sprit och kvinnor och verkar vara snuskigt rik i jämförelse. Vem i helvete skulle inte göra sitt bästa för att fånga en och få vad det verkar som ett mycket mycket bättre liv för sig själv och sin familj.

  Det är världsfrånvänt att ens tro att KÄRLEK är det som fäller avgörandet i många situationer. Javisst finns det äkta kärlek också. Självklart gör det det. Högutbildade kan välja fritt.

  Svenska kvinnor kan välja fritt för de har inte den fattigdomen här i sverige.
  Så nej, det är inte samma sak hur nu någon kan få för sig det. Antagligen bara ett försvar man lägger upp för sig själv att tro på.

  Kärlek och äktenskap är oerhört romantiserat i sverige för det kan vi svenskar kosta på oss. Det kan inte alla från alla världens länder göra. För många är det chansen till ett bättre liv som styr. Chansen att slippa en förtidig död av sjukdom, svält eller för att man helt enkelt arbetar till döds.

  Visa mig den svenska tjej som är 20 år och dejtar en UTFATTIG 70-årig gubbe som hon måste försörja?
  Pengar drar tjejer. Så enkelt är det. Äkta kärlek? Knappast men ett ömsesidigt utnyttjande. Tjejen får ett bättre liv, åldringen får en attraktiv tjej. Om han har pengar förstås. En vanlig fattig gammal man får inte det.

  Det är rent löjligt att försöka få någon att tro att en ung attraktiv tjej älskar att ha sex med en kissluktande gammal man såvida han inte har gott om stålar och är villig att spendera dessa på den unga tjejens familj och henne själv. 

  Män verkar generellt ha alldeles för höga tankar om sig själv. Ge de här tjejerna pengarna rakt upp och ner utan något i gengäld. Ge dom stadig försörjning varje månad med tillräckligt av pengar. Och många av dom kommer inte följa med till sverige överhuvudtaget. 
  Fördomar, fördomar, fördomar och en del rasism.
 • Anonym (My)
  Återställ
  Lör 4 okt 2014 22:40 #496
  Anonym (My) skrev 2014-10-04 22:21:58 följande:
  Fördomar, fördomar, fördomar och en del rasism.
  Ännu mer fördomar och lite rasism.
 • Anonym (My)
  Återställ
  Lör 4 okt 2014 22:56 #498
  Anonym (Freja) skrev 2014-10-04 22:49:55 följande:
  Ja världen blir ju så mycket lättare att hantera om man kan skriva ner allting till det. Och man känner sig så god som förstår att detta är svaret på allt och man själv är ju inte rasist eller fördomsfull! 
  Eller så inser man att verkligheten ser helt annorlunda ut när man inte är i den skyddande världen som sverige är.
  Snälla du, vad vet du egentligen om män som gifter sig/lever tillsammans med kvinnor från Thailand eller andra länder.? Det du ger uttryck för här är bara fördomar och kvalificerad skit. Du tror si eller så, allt byggt på dina fördomar om andra människor.
 • Anonym (My)
  Återställ
  Lör 4 okt 2014 23:22 #500
  Anonym (Freja) skrev 2014-10-04 23:06:55 följande:
  Ja det gör jag. Och nej, jag behöver faktiskt inte vara EN gift man med en fru från thailand för att veta.  Vet du ens vad ordet kvalificerad betyder undrar jag? Det betyder kompetent, meriterad, skärpt, berättigad, lämpad,duglig osv.
  Det tänkte du inte på gissar jag. Ville bara låta som om du hade minsta aning om vad du pratar om vilket du just bevisade att du inte gör.

  Jag behöver inte veta precis allt om precis alla som gifter sig med thailändskor. Jag kan läsa statistik. Det fungerar utmärkt, du borde prova det. Fast åh andra sidan visade du just din förståelse för ordbetydelser så jag tror inte det kommer att ändra något. DU har dina fördomar och av vad jag kan se kommer du hålla fast vid dom.

  Fortfarande en massa bullshit. Du kan ju vinkla din statistik hur du vill det är verkligheten som gäller. Tycker faktiskt du gör dig löjlig när du sätter dig till doms över andras förhållande Det är ju i verkligheten saker som över huvud taget inte angår dig och som du inte har någon som helst insyn i. Dessutom är inte just dina värderingar något som andra med nödvändighet skall leva efter.


  Vad har du emot kvinnor från Thailand? Tycker du dig vara överlägsen dem? Tror du inte att de kan ta vara på sig själva och göra sina egna val?


  Ett gott råd, ägna dig åt ditt eget liv och låt andra sköta sina liv. Dina inlägg här är verkar ju bara bittra och missunnsamma.

 • Anonym (My)
  Återställ
  Sön 5 okt 2014 07:19 #516
  Anonym (Freja) skrev 2014-10-04 23:38:54 följande:
  Det är du som vinklar dessvärre men jag förstår att du vill försöka göra mig till brottslingen. Får mig att misstänka att du är en man faktiskt. Statistiken är nämligen där för även dig att läsa. Men det är klart att det är jobbigt att läsa den när den tydligt motbevisar det du vill tro.
  Jag dömer faktiskt inga förhållanden, realist har du hört om det någon gång?
  Det är enligt min mening ett ömsesidigt utnyttjande. Vet du vad det betyder?

  Och var får du det ifrån att jag dömer thailändskor? Det hittade du på själv. 
  Jag tycker de gör helt rätt som förbättrar sina liv. Det jag funderar över är att svenska män på något underligt sätt tror att thaitjejer gör det för att svenska män är helt överlägsna alla andra av världens män. När det faktiskt handlar mest om försörjning och pengar.
  Men ja jag förstår att det är känsligt att inse att de flesta förhållanden men thaitjejer mest handlar om plånboken och inte att svenska män är helt överlägsna på precis alla områden men ja, det står för svenska lättlurade män, inga andra.

  Vi andra kan skratta i mjugg och diskutera era felaktigheter med era kvinnor vilket många av oss gör.

  Jag säger ju att de mycket väl gör sina egna val. Varför försöker du få det till att jag säger något annat är min fråga? De vet mycket väl vad de har att välja bland.

  Varför blir du så aggressiv? För att jag inte anser svenska män så oerhört överlägsna som det till synes dem själva tycker?

  Du dömer inga Thailändskor påstår du? Kalla det vad du vill, men du anser dem tydligen  inte kapabla att själva bestämma om sina liv. Du anser dig kunna avgöra huruvida deras liv är bra eller dåliga bara genom att se på yta.


  Du verkar helt missat att de flesta thailändskor precis som svenskor är välutbildade och har hyfsade arbeten, undantag finns förstås bland dem precis som hos oss svenskor. Jo, jag är kvinna (tydligen med lite mer livserfarenhet än du har) så också där tog du fel.

  Slutligen hänvisar du till statistik, har du någon länk.? Ganska förfärligt i så fall att registrera människor efter etnisk tillhörighet. Trodde inte det ens var lagligt.

  F.ö. undrar jag varför du blir så aggressiv om man inte håller med och delar dina åsikter/värderingar


   

 • Anonym (My)
  Återställ
  Sön 5 okt 2014 09:46 #518
  Anonym (Freja) skrev 2014-10-05 08:42:16 följande:
  Eh jag har ju faktiskt sagt att de väljer chansen till det bättre livet. Vem skulle inte göra det? Hur får du det till att jag anser att de inte bestämmer själva? Och hur jag kan tro att mat på bordet är bättre än svält? Ja du, HUR kan jag ens tro något sådant..?! Har du någonsin svultit..? 

  Du verkar ha missat allt det som talar rakt mot det du säger. Men ja ja, det är inte min sak vad du väljer att tro. Och att du hävdar att du är kvinna får stå för dig men att du har mer LIVSERFARENHET det hävdar jag rakt emot att du har mer än jag i det här fallet.
  I dina inlägg ser jag mycket framsida av mannen medan baksidan av myntet knappt existerar. Knappast livserfaret

  Man registrerar t ex giftermål i sverige, Visste du inte det? Och skilsmässor. När man gifter sig/eller vill registrera sitt giftermål, i sverige uppger man sitt födelseland. Jag antar att man kan kalla det ETNISK registrering om man så vill men då är svenskar de mest registrerade i hela sverige. 

  Och jag är alldeles för lat att länka till något som du ändå inte kommer läsa och förstå och sen sitta där och kräva fler och fler länkar. Vill du veta söker du själv, vill du inte är det inte något jag bekymrar mig över. Vad du tycker och tror är inte på något sätt viktigt för mig Solig

  Men herregud vilken drapa!


  Vet du vad? Att dumförklara meningsmotståndare är det dummaste man kan göra, man faller som en sten själv då.


  Och hävdar man en massa saker och hänvisar till statistik utan att kunna prestera något så enkelt som en länk för att stödja sitt påstående, ja vad man skall kalla sånt vet jag inte riktigt.

  Sen säger du att vad jag tycker och tror inte är viktigt för dig, må så vara. Jag undrar då varför du anstränger dig att skriva en massa dravel i ett debattforum eftersom du ju uppenbarligen saknar förmåga/vilja att ta till dig något som avviker i från din egen världsbild.

  Jag avslutar  nu diskussionen för min del eftersom dina enkelspåriga, onyanserade och fördomsfulla inlägg inte tillför mig något.


   

 • Anonym (My)
  Återställ
  Mån 6 okt 2014 18:06 #524
  Påven Johanna skrev 2014-10-06 16:38:14 följande:

  Jag har sett mängder med vackra unga thailändska kvinnor i Sverige, men inte en enda gång har jag sett dem med en ung attraktiv svensk man. Det har aldrig hänt att jag sett dem i sällskap av en man som inte har oerhört många drag gemensamma med Ola-Conny, Morgan, Hans Scheike, Mogens Glistrup, Göran Johansson och andra med samma lätt olyckliga utseende. 


  Och om man inte är vacker så kan man inte ha andra kvalitéer som är attraktiva?
  När du växer upp kommer du att inse att det finns det som är mycket viktigare än yta.
 • Anonym (My)
  Återställ
  Mån 6 okt 2014 18:12 #525

  Vore det inte bra att sluta att använda uttrycket "Thaibrudar", det låter så rasistiskt och nedvärderande. Det är ju helt enkelt vanliga kvinnor  från ett annat land som gift sig/lever med/älskar en svensk man. De flesta inläggen i den här tråden verkar tycka att de på något sätt prostituerat sig utan att veta ett skit om verkligheten

 • Anonym (My)
  Återställ
  Mån 6 okt 2014 18:50 #527
  Anonym (Fialotta) skrev 2014-10-06 18:33:43 följande:

  Ja undantag finns ju.
  Klart att om han är snygg, glad och positiv så är ju hon det också.
  Lika barn leka bäst.

  Är man invandrad så kan man känna sig underlägsen så att varför skulle man inte göra sitt bästa och vara glad?
  De brukar ju inte ha så mycket val.
  Om hon hade vuxit upp i Sverige eller befunnit sig i sitt land hade hon kanske ställt lite krav och varit "sur" ibland precis som svenskorna kan vara.
  Jag vet inte om du verkligen är rasist och därför nedgraderar kvinnor från Thailand eller är det någon som du kallar Thaibrud (obehagligt uttryck) som snott din kille/man. Varifrån kommer annars ditt stora intresse för detta???
 • Anonym (My)
  Återställ
  Mån 6 okt 2014 20:13 #529
  Påven Johanna skrev 2014-10-06 19:59:05 följande:
  Jo, det kan man. Men det har jag heller inte sett särskilt ofta - om ens någonsin - hos dessa män. Tvärtom pratar de ofta om de kvinnor de lever tillsammans med på det sätt som du fördömer i den här tråden. 
  Hur kommer det sig att du vet allt detta om alla dessa män?
  Är et inte dina fördomar som talar?
 • Anonym (My)
  Återställ
  Fre 10 okt 2014 06:33 #538
  Anonym (favorit61) skrev 2014-10-09 21:43:17 följande:

  Alla tjejer gillar men som har pengar! Hänger i bland runt stureplan och massor av svenska unga tjejer som vill ha äldre men med mycket pengar att gifta sig med. Så vad skiljer er då från thai brudar som ni slänger skit på. Ni är ju samma skrot.


  Javisst, "sugerdaddies" är inte bara ett fenomen för thailändskor utan i lika hög utsträckning för svenskor och andra nationaliteter.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll