• Anonym (Fialo­tta) Trådstartaren
    Äldre 8 Aug 19:27
    120567 visningar
    546 svar
    546
    120567

    Män med Thaibrudar

    Anonym (Krass) skrev 2013-08-08 14:04:31 följande:
    Klart som fan att män som välj thaibrudar är "udda". Det är folk som lite avvikande personligheter och svårt med det sociala, inte sällan folk med inte världens högsta iq, där utbudet den svenska marknaden i Norrlands inland är rätt kasst, för alla tjejer har flyttat därifrån, emedan de bor kvar och ärvt familjemedlem eller familjeföretaget. Det finns även den typen som är av åsikten att svenska kvinnor har för mkt krav och sonika är d lätt fixat skaffa sig allt man behöver och önskar sig, dera schans till familj (vem vill leva ensam, hur korkad man än är?)då situationen ofta är lite win-win, även om jag betvivlar starkt att det är någon fråga om känslor inblandade i 99% av fallen från kvinnornas sida. Det här är business. Dock finns det en hel del otäcka människor där ute, och dessvärre är det oftast den med pengar som har makten, och den som rotar upp sig från sitt hemland som råkar illa ut. Det här ser jag dagligen då jag bor nära detta, och även jobbar med vård och får höra ett och annat. Det är inte gossarna med alla knivar hemma i regel, snälla men dumma och får inga svenska tjejer.
    Männens IQ brukar de inte vara något fel på utan snarare en udda personlighet eller udda utseende.
    Utstrålning, karisma och intelligens är så viktigt för oss tjejer. Synd bara att dessa killar så ofta är players. 
  • Anonym (Fialo­tta) Trådstartaren
    Äldre 8 Aug 19:43
    Seuss skrev 2013-08-07 23:11:37 följande:
    Jag har levt och jobbat i Thailand i sex år och levde tillsammans med Thailändska i fyra av dessa åren . Önskar att jag kunde ge ett enkelt kort svar på detta . Det som oftast inte svenskar vet är att det thailändska samhället är extremt komplicerat och det finns så många nyanser . Barn , och framför allt kvinnor sitter i ett nät av åtaganden gentemot sin familj . Man kan säga att dom har försörjningsplikt fram tills föräldrarna dör . Så att välja sin partner så måste dom överväga en rad faktorer . Dom kan inte välja vilken partner som helst och har inte samma syn på relationer som svenskar . 

    Detta måste dom överväga :

    1. Har mannen ålder och mognad inne så att han inte kommer att springa runt med andra . För blir dom skilda så kommer kvinnans status och värde försämras mycket i det samhället hon lever i .

    2. Har mannen stadig och trygg inkomst att försörja henne , hennes barn och föräldrar . Så att hon slipper att arbeta sig till döds .  

    3. Är mannen trygg , snäll och en pappa som kommer att ansvar  . För Thailändska män har inget sådant , känner dom för att gå igenom dörren och skaffa en ny familj . Så kan han göra så , för han har inga skyldigheter . Det är kvinnans öde att stå där utan en far eller försörjning till sina barn . 

    Så en man som är allmänheten lik , lite blyg , försynt och har ett stabilt jobb . Kanske verkar väldigt ospännande och lite tråkig för en svensk kvinna . Kan däremot vara en drömprins för en thailändska . En man som inte alla kvinnor slåss om , tycker om att vara hemma , har ordnad ekonomi och är lycklig över att ha träffat henne och att hon valt honom . 
    Ja som jag sade förut så beundrar jag Thaibrudarna dels för att de SER en udda man på ett annat sätt än vi svenskor och dels för att de har förmågan att vara lycklig med en sådan "speciell" man och inte drömmer om något charmigare. Undrar bara om hon åtrår och njuter av att ha sex med honom eller om hon bara älskar honom? Kanske är hon så glad att han tar hand om henne att hon ställer upp på att ligga då och då?
    Men hur sunt är det för henne egentligen?
    Om jag vore Thaibrud skulle jag nog sätta säkerheten först och välja en kille som ingen annan vill ha för att ha sitt på det torra. För vem vill se sina barn, föräldrar, syskon osv gå under av fattigdom?
    Då offrar de nog hellre sitt känsloliv :(.   
  • Anonym (Fialo­tta) Trådstartaren
    Äldre 9 Aug 19:22
    Anonym (Tvärtom?) skrev 2013-08-09 10:41:35 följande:
    Hur gör man som tjej om man har svårt att träffa killar? Skaffar man sig en utlänsk man då också, eller måste man leva i ensamhet?

    Ja kvinnor är ju i regel mera kräsna och mindre desperata.
    Därför lever de ofta singel eller en del åker till Afrika och köper kärlek (ofta äldre kvinnor). 
    Tycker sällan att kvinnor sänker sina krav. 
  • Anonym (Fialo­tta) Trådstartaren
    Äldre 9 Aug 23:26
    Toboas skrev 2013-08-09 21:33:28 följande:
    Du har inte sett vilka (svenska) stolpskott svenska kvinnor skaffa barn med?

    Ja det finns ju alla varianter men generellt så tror jag att kvinnor hellre lever ensam än att sänka sina krav.
  • Anonym (Fialo­tta) Trådstartaren
    Äldre 9 Aug 23:32
    Seuss skrev 2013-08-09 21:40:29 följande:
    Väldigt svårt att svara på ! I dessa fall som du tänker på , så känns det inte så roligt . Även när man tänker på arrangerade äktenskap i muslimska länder . Men kanske växer kärlek i många fall när dom ser hur mycket mannen betyder och gör för henne . Så kan kanske förvandla kärleken till passion också och bra sex . Men visst så tänker man så ibland när man ser 60-årig man och 25-årig tjej att attraktion inte kan vara den största och att dom inte kan ha så mycket gemensamt . 

    För många tjejer som kommer till Sverige så blir det en distans ifrån många krav som dom har hemma och upplever det som en frihet . Och en del upplever det som ett paradis att mannen hjälper till att städa och ta hand om barnen . Och mammaledighet , A-kassa och sjukpeng , låter som fantasier i deras öron . Och när dom berättar för släkt så tror dom nog att dom ljuger. 

    Ja när man lägger ihop allt så kan man förstå att de inte har krav på att mannen skall vara tilltalande i deras ögon. De är säkert så lyckliga över allt som du beskrev att de kanske till och med blir kär???
    Tror också att Thaibrudarna är uppfostrade till att se upp till sin man utan att kräva något tillbaka?
    Vad vet man?  
  • Anonym (Fialo­tta) Trådstartaren
    Äldre 14 Aug 19:21
    Hallonsmurfen skrev 2013-08-14 04:58:07 följande:
    Jag har en manlig vän som är tillsammans med en thaitjej. Dom är jämnåriga, hon hade ett bra jobb i Bangkok. Han är byggare. Hon jobbar som massör här i Sverige nu 6 dagar i veckan. Samtidigt har han faktiskt henne som sin husa. Hon tvättar, lagar mat till honom varje dag, städar ja precis allt. Det är argumentet han använder för varför han blev tillsammans med henne. " Det där skulle en svenska aldrig göra utan att klaga". Hon ser det som sin uppgift att behaga mannen. Ändå verkar dom lyckliga men man kan aldrig helt säkert veta.

    Men varför skall alltid kvinnan behaga mannen?
    Kan aldrig mannen behaga kvinnan då?

    Nej det verkar som att han är en ynklig liten kille som tjejen skall "ta hand om".   
    Är inte mannen den som skall vara stor och stark och beskyddande? 
  • Anonym (Fialo­tta) Trådstartaren
    Äldre 14 Aug 19:39
    Anonym (Chack Wai) skrev 2013-08-14 09:05:53 följande:
    Har du någon källa på det eller är det åter igen en fördom som du skapat dig.

    I min bekantskapskrets är det 5 killar som tagit hem en thaitjej till Sverige och ingen av dom är äldre än 35 år och samtliga har haft många svenska tjejer innan, skulle inte vilja påstå att någon av dom klassas som ful varken i Sverige eller Thailand. Fler a andra unga killar som bor i Thailand är också under 30 år och har thaitjejer så feministernas bild av det bar är gamla gubbar verkar vara mer något för att bekräfta sin egen skruvade bild av sanningen

    Samtliga har dock gemensamt att dom spyr på vad den svenska kvinnan av idag har bekommit med sina manliga jantelags ideal,

    Killar som inte är bögar vill nog i alla sammanhang ha en tjej som beter sig som en kvinna och inte en man

    Och kvinnor (i alla fall svenska) vill ha män som beter sig som män och inte svaga män som vill bli omhändertagna.

    Vet en del utländska män som tycker att svenska män är "halvbögar". 
  • Anonym (Fialo­tta) Trådstartaren
    Äldre 15 Aug 19:22
    Toboas skrev 2013-08-15 06:44:40 följande:
    Du tror inte den åsikten har mer att göra med att svenska män är föräldralediga och tar hand om barn och hushåll i högre grad än många andra istället för att de har en kvinna som gör det? Det kändes som en märklig slutsats att män som vill ha en kvinna som sköter hushållet skulle ses som "halvbögar".

    Nej inte att de sköter om barn och hushåll.
    De menade att svenska tjejer är manliga och svenska män är kvinnliga till sättet att bete sig på. 
  • Anonym (Fialo­tta) Trådstartaren
    Äldre 15 Aug 19:30
    Anonym (Man) skrev 2013-08-15 09:58:27 följande:
    Jo det känns som TS mest vill kasta skit på svenska män och körde helt fel.  "halvbögarna" är nog lattepapporna som går med barnvagnar och som sköter disken och städningen hemma...

    "Halvbögarna" tror jag de menar att en del svenska män kan vara tillbakadragna, kan prata om känslor, är modemedvetna, aningen feminina och kanske inte så matcho.

    När de pratar om manliga tjejer tror jag de menar att svenska tjejer törs slå näven i bordet och säga vad hon tycker, snusa, samt att hon kan vara stor och kraftig med okvinnliga kläder.
  • Anonym (Fialo­tta) Trådstartaren
    Äldre 18 Sep 19:20
    glidarn skrev 2013-09-18 13:23:03 följande:

    Jag tror det luktar avundsjuka här Glad
    Jag har thaitjej för att slippa alla fylle fester som svenska tjejer har varje helgDrömmer



    Nja, tror det luktar "prata bort" här Glad.
    Visst kan det vara så i ditt fall och i många andras förhållanden men i många fall är det som jag beskrev. 
Svar på tråden Män med Thaibrudar