Inlägg från: Anonym (Lyckligt gift) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lyckligt gift)

    Äldre man och yngre kvinna?

    Jag är gift med en man som är 25 år äldre än mig (jag 24, han 49). Vi träffades när jag var 18 och han 42. Idag är vi som sagt gifta. Sen har vi även två söner tillsammans. 
    Vi träffades genom att min mor och hans morbror jobbade tillsammans. Tänkte aldrig på hur gammal han var i början, visste faktiskt inte (han ser betydligt yngre ut än vad han är). Så när vi väl kom på varandras åldrar var vi redan fast. ;)
    Ser egentligen inte någon stor skillnad mellan yngre och äldre män annat än att jag själv inte skulle kunna vara med en kille i min ålder då jag ser hur omogna de flesta av dem är. :P
  • Anonym (Lyckligt gift)
    WhiteBuffalo skrev 2013-07-18 13:21:09 följande:
    Ungefär som mig och min särbo då. Det skiljer 27 år mellan oss. Idag är det inget jag tänker på. Vi började arbeta ihop och det ena ledde till det andra. Faktum var att vi båda i hemlighet försökte att inte leva ut våra känslor, men det gick inte :P Han är trots allt den bästa människan jag någonsin lärt känna!
    Låter lite likt som hur de gick til för oss också. =P
  • Anonym (Lyckligt gift)
    Anonym (Frågor) skrev 2013-07-18 15:12:57 följande:
    Det finns ju många åsikter om att äldre föräldrar inte är bra för barn. Eller är det mer ok för en man att inte orka leka med sina barn? Har/tänker ni skaffat barn som unga mödrar för att kompensera för att pappan är äldre?

    Vilka umgås ni med? Många umgängeskretsar är ju hyfsat åldershomogena eftersom svenskar mest verkar umgås med gamla ungdomspolare eller andra barnfamiljer.

    Sörjer ni ibland över att ni inte kommer att få åldras tillsammans? 
    Min man är 48 och jag 24 och vi leker då lika mycket mer barnen båda två. Min man är vältränad och väldig aktiv så orken har inte alltid med åldern att göra. 
    Sen umgås vi med både folk i min ålder och hans ålder vilket fungerar bra både med mina vänner och hans vänner.
    Att vi inte kommer åldras tillsammans i de äldre åren är något som är många år bort så det är ingenting vi går och tänker på redan nu. =)
Svar på tråden Äldre man och yngre kvinna?