• Wile

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Hej

    Får man hoppa in här? Ni verkar vara ett härligt gäng och jag behöver en tråd där man kan få ventilera saker bra och jobbiga..
    Jag är 33 och sambon 34. Vi har försökt i ca två år. Vart gravida tre gånger men ett har slutat i ma och två i mf..
    Sedan sista har det gått över ett år..
    Vi har gjort en mf utredning som eg inte visa nåt annat än att mitt tsh värde låg lite för högt för att lätt bli gravid och få behålla. Det låg inom normalvärdet men för högt. Så nu äter jag levaxin och det ligger bra!
    Har även under våren fått pröva pergotime tre cykler men förra och den här provar vi utan för att köra på igen nästa om det inte tar sig..

    Det va lite om vår historia.

    Och jag läste det ni skrivit om klumpiga kommentarer tidigare i tråden och kan inget annat än att hålla med om att det är skit jobbigt när man får dom! Jag känner att jag bara vill skrika ut vår historia när jag får såna kommentarer för att få tyst på dom!! :)

  • Wile

    Linnis83 beklagar verkligen ditt ma!! Förstår precis vad du går igenom! Det är jätte jobbigt!
    Hade en kompis som blödde sådär som du beskriver efter sitt mf, även hon hade en liten bit kvar sa gyn. Hon blödde så fram tills att den biten lossnade och kom ut sen slutade hon blöda på någon dag.
    Har du någon mer återkoll?
    När jag fick mitt ma skrapades jag. Jag fick välja och valde skrapning då va jag sker på att allt kom med ut även fast det var helt fruktansvärt att gå igenom..
    Jag har haft högt tsh och det jag kände av då var att jag var väldigt trött. Är i vanliga fall en väldigt rastlös själ som mår dåligt om jag tex inte får träna jobbar mycket och hittar på mycket saker med familj och vänner. Men jag orkade inget mer än att jobba.. Och så gick jag upp i vikt.. Har typ vägt lika mycket sen jag var i tonåren och helt plötsligt hade jag gått upp flera kilo.
    Men nu när värdet är lägre är jag pigg igen och har gått ner i vikt. Är kanske inte tillbax helt i vikten men nästan utan att ändra på något annat eg.
    Hoppas du snart är återställd och kan börja försöka igen om det är det ni vill!

  • Wile

    Linnis kan det inte vara mensen då? Jag har fått min ca tre-fyra veckor efter!

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +