• Äldre 20 Jul 14:20
    41143 visningar
    590 svar
    590
    41143

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Hej!

    Jag tänkte att jag skulle starta en tråd för oss som känner att vi har rotat oss i tillvaron och har varit redo för barn ett tag men som inte får ett +!

    Det är jobbigt och frustrerande att längta efter barn och alla/många av ens släkt/vänner/bekanta har en eller flera barn redan. Alla verkar bli gravida direkt av dom jag känner och alla frågar oss när vi ska få barn.

    Jag är 28,5år och min sambo är snart 36. Vi har utbildat oss klart och jag har även hunnit vidareutbilda mig ytterligare. Vi köpte hus för ett år sedan och nu längtar vi så oerhört över att höra små fotsteg i vårt stora fina hus! 

    Häng med  i väntan på +:et!!      
        
       

  • Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +
  • Äldre 21 Jul 01:24
    #2

    Välkommen!!!

    Vi började september/oktober så runt 9-10 månader. Jag vet att det precis som du inte är jätte länge men det känns som en evighet när man längtar!

  • Äldre 21 Jul 15:09
    #3

    Idag har jag världens mensvärk och jag sitter och är förbannad/bitter och lite ledsen över att jag har den! Den är som en konstant påminnelse om att jag inte heller denna gång blev gravid! Ja, det blir ett bittert inlägg idag men vad ska man säga när jag helst av allt vill lägga mig i sängen och gråta hela dagen.

  • Äldre 21 Jul 22:02
    #6
    linnis83 skrev 2013-07-21 20:17:46 följande:
    Jag lyckades bli gravid efter 10 månader och lyckan var total. Gick in i v 14 i torsdags och fick en blödning natten till lördag, som visade sig vara missfall (MA, bebisen hade nog varit död sen v.8-9). Lyckan har övergått i tomhet och besvikelse, nu är vi tillbaka på noll igen.... *suck*

    Måste vänta tills jag slutar blöda och sen ska man helst ha en mens innan man försöker igen.... Hoppas verkligen att vi inte behöver vänta lika länge på nästa plus...

    (Fyller oxå 30 snart, i slutet av augusti, btw....)



    Så hemskt tråkigt att höra! *styrkekram*
  • Äldre 21 Jul 22:04
    #7
    liquorice skrev 2013-07-21 20:10:27 följande:
    Vi har försökt snart 2 år. Känns totalt hopplöst ibland. Men förhoppningsvis blir det IVF till hösten.



    Hej och välkommen! Har ni gjort utredning eller ska ni påbörja i höst? Jag tänkte om ni vet orsaken till att ni inte blivit gravida?
  • Äldre 21 Jul 22:40
    #9
    liquorice skrev 2013-07-21 22:24:04 följande:
    Har gjort utredning som inte visar på några fel alls. Dessvärre kanske.. ni då?



    Nä vi har inte gjort det men vi tänker söka hjälp till hösten om vi inte lyckas bli gravida snart. Det är planen iaf så får vi se hur det går!
  • Äldre 23 Jul 14:27
    #10

    Hej! Idag är det en mycket bättre dag! Det är varmt och solen skiner. Har gjort bort rödatanten dagarna så nu ska jag njuta av semester jag tror iaf att jag måste testa ÄL denna månad för att se när den är. Har haft hoppigt nu dom 2 senaste gångerna så lika bra! Hoppas ni alla har det fint?!

  • Äldre 29 Jul 21:49
    #13

    linnis83: jag har ÄL om 2 veckor ungefär men tänkte börja testa från nästa helg då det varit så hoppigt på sistone så att jag vet att det stämmer! Håller verkligen tummarna för er att ni blir gravida snart igen! Usch så jobbigt det måste vara men en dag får ni eran guldklimp ska du se :)

    EG83: Jag vet precis hur det känns då det jag har haft så 2 ggr sedan vi började försöka. Man blir så himla hoppfull och då har jag tagit flera gravtest då mensen varit sen men ingen har visat ett +...och några dagar senare kommer mensen. Så otroligt frustrerande och jobbigt, det är nog dom gångerna som jag har blivit mest besviken. Jag längtar så oerhört efter att testet en dag visar +!   

  • Äldre 29 Jul 21:52
    #14

    Jag tänkte bara höra mer er hur ni gör, vilka rekommendationer följer ni eller huskurer? eller andra tips som kan öka på fertiliteten? :)

  • Äldre 31 Jul 15:29
    #17

    Hej! Jag har upptäckt att det finns nackdelar med att ha semester. Vi har renoverat en hel del i vår så vi är bara hemma på vår semester och jag har mycket dötid. Naturligtvis kan jag inte låta bli att kolka runt här på FL. Kollat lite grav-trådar osv men vilket misstag! Har varit med i 2 trådar tidigare under höst/vinter/vår och dom är inaktiva nu för dom alla blev gravid och nu så ser jag flera av dem i olika trådar och jag blir avundsjuk och lite ledsen över att jag inte fått möjligheten att följa med. Magbilder och planering. Den tråd jag var med i längst och först, ska ha barn i september nu.....jag borde sluta med att läsa sånt jag .vet men ibland är det svårt att låta bli.

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +