Inlägg från: Beatthemeat |Visa alla inlägg
  • Beatthemeat

    Tjack

    Anonym (j) skrev 2013-08-22 09:40:08 följande:
    Tjack, vilken ursäkta uttrycket MEN VILKEN JÄVLA LUFFAR DROG!
    Man blir pigg, snöig , torr i munnen, ticksig, svettig, ser skabbig ut både på kroppsrörelser o utseende, nee fy man blir pundig rätt igenom....

    Visst för studen kan det väl va roligt. Men när man sen ser tillbaka på hur man betett sig o hur man såg ut så blir man ju bara äcklad.

    Tatt min beskärda del av det förr varje helg + ibland vardagar under nåra år, det är nu 8 år sen o kommer ALDRIG någonsin röra den skit drogen mer.

    Kul o minnas en tid i sitt liv där man snöat fast med att sortera garderober eller annan skit o sett luffig ut.

    Nej tack usch o blä ....

    Jag antar att sortering av sina kläder i garderober är en aktivitet många luffare sysslar med.. Minns själv hur jag hade de när jag va på luffen, fast i flera timmar om vilka kläder jag skulle ha, var dom skulle hänga och givetvis sorterade man alltid alla sina skor i en perfekt rad.. Sen åkte luffarrocken på och jag gick till mitt favorithörn ute på stan och la mig på en kartongbit och tänkte på hur gött de är att ligga här och låtsas att inte bytt kläder på flera år när jag i hemlighet hade allt perfekt sorterat där hemma.  

    ( hoppas du känner ironin som ligger tyngre än Israel IZ i sänghalmen med dessa www.dimensionsmagazine.com/dimtext/kjn/people/smichael.jpg. )
Svar på tråden Tjack