• Fridiz86

    Vad tycker du om att ha barn varannan vecka?

    har min dotter varannan vecka och tycker det funkar jätte bra, såklart saknar man henne men det blir en avkoppling oxå då hon är i trotsåldern och ibland funkar hon inte ihop med sin lillebror. 

  • Fridiz86
    Sötfiluren skrev 2013-07-22 22:46:16 följande:
    Oj oj! Man blir verkligen förvånad över att en del sätter barn till världen kch sen tycker att det är skönt när de är borta. Stackars barn :(
    handlar väl för fasiken inte om det, men är det bättre att ett barn bor bara hos den ena föräldern då?? trodde att alla barn hade rätt till båda sina föräldrar
  • Fridiz86
    enbär skrev 2013-07-22 22:55:00 följande:
    Jo, det är just det tråden handlar om, vad du tycker om att barnet/barnen är hos dig bara varannan vecka. Det handlar INTE om barnets rätt till båda föräldrarna eller nåt sånt utan om du tycker det är "skönt" att vara utan dem varannan vecka eller om du saknar dem mycket när de inte är hos dig.
    jag saknar så klart min dotter min inte så att jag tänker på det, har 2 andra barn som bor hos mig på heltid att tänka på. och när min äldsta är hos sin pappa kan jag tycka det är skönt då både hon och hennes bror är i trotsåldern och bråkar nästan konstant hela tiden.
Svar på tråden Vad tycker du om att ha barn varannan vecka?