• Cecese

    Vad tycker du om att ha barn varannan vecka?

    Jag stortrivs med att ha barnen varannan vecka. Jag kan göra vad jag vill veckorna jag inte har barnen och det är då jag samlar energi så jag orkar vara en bra mamma de veckor jag har barnen. Jag har ytterst sällan tillgång till barnen, ska typ gälla liv eller död om jag ska få det och jag skulle faktiskt inte orka ha 100 % ansvar för alla mina barn 365 dagar om året utan nån som helst avlastning. Det gick ju bra när vi var 2 vuxna i familjen för då hade jag ju möjlighet att göra saker utan barnen när jag behövde det.

    Visst skulle jag hellre levt hela tiden med mina barn och haft en bra relation men jag kan inte leva ihop med en person jag inte älskar eftersom jag mådde så dåligt av det att jag inte fungerade varken som mamma eller fru. Efter separationen har mina barn fått tillbaka sin mamma igen.

  • Cecese
    enbär skrev 2013-07-22 22:55:00 följande:
    Jo, det är just det tråden handlar om, vad du tycker om att barnet/barnen är hos dig bara varannan vecka. Det handlar INTE om barnets rätt till båda föräldrarna eller nåt sånt utan om du tycker det är "skönt" att vara utan dem varannan vecka eller om du saknar dem mycket när de inte är hos dig.
    Självklart skulle jag hellre att relationen till deras pappa fungerat och varit bra så jag haft mina barn hela tiden. Men jag har hellre mina barn halvtid och fungerar som mamma då än är kvar i en dålig relation som får mej att bli svårt deprimerad så att jag måste gå på starka antideppmediciner och ändå inte fungerar som varken mamma eller fru. Dock orkar jag inte vara mamma hela tiden om jag aldrig får nån avlastning öht så därför är vecka/vecka ett bra alternativ. 
  • Cecese
    Sötfiluren skrev 2013-07-22 22:46:16 följande:
    Oj oj! Man blir verkligen förvånad över att en del sätter barn till världen kch sen tycker att det är skönt när de är borta. Stackars barn :(
    Klart att jag saknar mina barn när dom är borta men inte tänker jag ligga och deppa för det och må dåligt. Jag har lärt mej att ha ett liv när dom är borta och den tiden fyller jag med saker jag inte kan göra när barnen är hemma. Sen när barnen är hemma så är jag mamma till 100 % och orkar vara en bra mamma. Det är stor skillnad på att vara 2 föräldrar när man har barnen heltid än att vara 1 som ska orka allting. 
Svar på tråden Vad tycker du om att ha barn varannan vecka?