• Anonym (Ånges­t)
    Äldre 23 Jul 21:10
    9361 visningar
    50 svar
    50
    9361

    21 och oskuld , längtar efter barn :(

    Hej är en tjej på 21 år som är kristen oskuld , har ej växt upp i ett kristet hem utan valt detta själv , problemet är att allt börjar kännas väldigt jobbigt med mitt livsval då jag verkligen vill träffa någon och få känna hur det känns att vara kär och bilda familj , vet att jag är väldigt ung fortfarande men iallafall , har aldrig haft en pojkvän och de killar som vart intresserade har inte vart kristna och helst velat ha en sexuell relation med mig vilket jag verkligen inte är ute efter , så vet inte hur jag ska göra :(
     
    Mår så otroligt dåligt alla mina systrar är gifta med barn , och nu börjar mitt liv kännas otroligt tomt , vet själv att jag hade blivit den bästa mamman i världen . Finns det några killar som skulle kunna tänka sig att dejta ngn med min livstil eller är det helt hopplöst här hemma i sverige , känns som om ingen är intresserad , är inte ful eller så ser bra ut ,och ingen i min omgivning förstår hur jag kan vara oskuld o aldrig hitta någon , men själv så känner jag mig väldigt osäker mest för att jag e så oerfaren och har sån fruktansvärd självkänsla .:(
      
    Hur ska jag göra ska jag vänta tills jag hittar någon jag älskar eller bara go for it så att säga ?? så många som tittar snett på mig o tycker jag e helt knäpp som är 21 och oskuld , har dom rätt eller vad tycker ni ?
    Snälla bara seriösa svar behöver verkligen råd , är helt desperat :/

  • Svar på tråden 21 och oskuld , längtar efter barn :(
  • Äldre 23 Jul 21:16
    #1

    Vänta på den rätta kärleken.
     inget fel med att vänta med att ligga tills man hittat rätt.  
     Gör det som känns rättt för dig o strunta i vad andra tycker o tänker. 

  • Anonym (Vänta­!)
    Äldre 23 Jul 21:16
    #2

    Vänta tills du hittar någon du älskar!

    Jag var oskuld tills jag var 19, hade aldrig haft en kille och i stort sätt gett upp hoppet. Men så plötsligt så hittade jag rätt och nu två år senare så har jag en underbar dotter, en till på väg och en underbar sambo som jag verkligen älskar.
    Så ge inte upp du kommer att hitta rätt och tro mig det är värt att vänta på! 

  • Äldre 23 Jul 21:19
    #3

    Min fru var 27 när vi träffades och hon var oskuld och hade aldrig varit tillsammans med någon.
    Nu 10 år senare är hon inte oskuld iaf hehe Tungan ute

    Ge inte upp TS rätt som det är så sitter du där med en man och ett par barn du är ju bara 21 år...


    Livet är underbart när underlivet är bart :)
  • Michae­l08
    Äldre 23 Jul 22:13
    #4

    Se till att träffa någon bara .)

  • NaCl
    Äldre 23 Jul 22:40
    #5

    Sök på dejtingsajter för kristna - så är oddsen högre att du hittar en man med samma syn på både tro och sex. Lycka till!

  • Anonym (Man)
    Äldre 24 Jul 07:17
    #6

    Det är ingen brådska med man och barn. Förhasta dig inte, utan vänta tills allt känns rätt. Att du är oskuld är inget konstigt. Om man har valt avhållsamhet, är det naturligt att sexdebuten inte blir så tidigt. Det är inget att sträva efter att gifta sig som 18-19-åring heller. Vill du vänta helt med sex tills du är gift? 

  • Äldre 24 Jul 09:29
    #7
    NaCl skrev 2013-07-23 22:40:41 följande:
    Sök på dejtingsajter för kristna - så är oddsen högre att du hittar en man med samma syn på både tro och sex. Lycka till!
    Precis vad jag tänkte skriva.

    Vad är sent eller tidigt vad det gäller att förlora oskulden?? Själv var jag 13, vänner till mig var allt emellan 15 - 19så det finns inget tidigt eller sent bara det som passar varje person och dess situation. Bry dig inte om vad andra eller samhällets "normer" säger utan ta det lugnt och hitta först någon du tycker om och kan tänka dig att spendera ditt liv med och sedan kan ni tillsammans finna vägen till ett gemensamt underbart sexliv. Idag ligger ju medelåldern för förstagångsfödeskor runt ca 30 - 32, t.o.m. senare i storstäder så du är fortfarande ung och kan lätt vänta med barn utan att vara gammal...
  • Äldre 24 Jul 09:29
    #8
    Anonym (Man) skrev 2013-07-24 07:17:17 följande:
    Det är ingen brådska med man och barn. Förhasta dig inte, utan vänta tills allt känns rätt. Att du är oskuld är inget konstigt. Om man har valt avhållsamhet, är det naturligt att sexdebuten inte blir så tidigt. Det är inget att sträva efter att gifta sig som 18-19-åring heller. Vill du vänta helt med sex tills du är gift? 
  • Äldre 24 Jul 09:32
    #9

    Ursäkta min direkta fråga men jag är ej troende och nyfiken på definitionen av avhållsamhet.


    Med din tro och sätt att leva där jag antar (rätta mig om jag har fel) att sex väntar man med tills man gifter sig, är det okay att onanera, leka med sig själv och t.ex. använda dildos eller liknande?

    Hoppas du vill upplysa en ovetande i detta!

  • Äldre 24 Jul 09:34
    #10

    Jag bestämde mej redan när jag var 11-12år att jag skulle vänta på den rätta innan jag hade sex är inte kristen så det var bara något jag ville.

    När jag var 22år så träffade jag rätt :) idag är jag gift med den mannen och har två små tjejer och väntar min tredje :)

    Jag är glad att jag väntade och känner inte alls som många tror att det är trist att bara ha varit med en.

           

Svar på tråden 21 och oskuld , längtar efter barn :(