Inlägg från: Ganyca |Visa alla inlägg
  • Ganyca

    Vi som älskar att resa!

    Jag har varit i Australien (Sydney, Cairns), Nya Zeeland (Queenstown), Cooköarna, hälsade på bekanta i USA i 1 månad (LA, San Fransicsco, Santa Rosa), Hong Kong, Mexico, Egypten, Mauritius, Cypern, Bulgarien, hälsade på bekanta i Litauen, Kroatien, Grekland, Spanien (Barcelona plus hjälpte till i ett dog shelter i Fuengirola några veckor), Island (jobb 7 veckor), England och backpackat i Afrika i ca 8 månader (Sydafrika, Namibia, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Tanzania, Kenya).

    Absoluta favoriten - Afrika överhuvudtaget (dock inte Egypten, förutom att Röda Havet helt klart har bästa snorklingen/dykningen jag varit med om). Även Mexico gillade jag mycket skarpt - vill tillbaka någon dag. Island var helt fantastiskt, hade inte så höga förväntningar innan jag for dit! Naturen på Nya Zeeland, speciellt Milford Sound, hur häftigt som helst. Ja, det är svårt att välja. Bulgarien hade jag kunnat vara utan dock. Kroatien helt klart snyggaste folket, tjejer som killar (heeeta)!   

    Till februari planerar jag och sambon/fästmannen (som jag träffade i Zimbabwe och som nu bor i Sverige med mig) att gifta oss i smyg, sen dra på bröllopsresa till Kenya och resa runt där (hann inte se så mycket av just Kenya sist jag var där) och ta oss över till Uganda. Ev Rwanda ocks beroende på hur länge vi kan få ledigt.

    Annars vill jag väldigt gärna även till Mocambique, Thailand-Vietnam-Kambodja i en och samma resa, så småningom även en rundresa i Sydamerika. Nepal är jag också sugen på. Fan jag vill överallt! Punkt.      

Svar på tråden Vi som älskar att resa!