• Äldre 16 Aug 15:12
    41984 visningar
    255 svar
    255
    41984

    Mitt barnbarn liknar bara sin mamma

    MrsPenn skrev 2013-08-16 14:37:58 följande:
    Barnet verkar ju inte så trevligt.
    Nej, och det är MAMMANS fel OCH den frånvarande syltryggen som TS har till son.

    Ingen annans. 
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • Äldre 21 Aug 09:16
    Anonym (Olika) skrev 2013-08-20 21:15:14 följande:
    Kajsagumman ; "Som jag ser det skulle jag egentligen ge dig tre tankeläxor att fundera över" -är du hobbypsykolog med examen från hemmets journals högskola eller?
    Tycker att ditt sätt att "diagnostisera" ts utifrån dina egna skeva tolkningar är häpnandsväckande pinsamma.
    *gapskratt*

    Kajsagumman är bara en av alla dessa på Fl som läst "Amatörpsykologi for dummies" och tror att hon kan analysera personer utifrån ett frum.
    Troligen håller Kajsagumman på och amatöranalyserar sin omgivning till vanvett och önskar en karriär som riktig psykolog där hon drömmer dig bort på sin arbetsplats i kassan på Coop.

    *facepalm* 
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • Äldre 21 Aug 16:38
    Kajsagumman skrev 2013-08-21 16:23:29 följande:
    Ok... haha. Det är visst det man kallar för att kasta sten i glashus!  Först ger man mig en känga för att jag anses gissa en massa om TS, varpå du själv utgår ifrån en massa saker om mig (vilket för god ordnings skull inte är i närheten av sanningen).

    Sen tycker då jag att skillnaden mellan mig och er som skrivit de sista inlägg här är då att jag i alla fall provar att hjälpa TS och ni bara bidrager med spydiga kommentarer som i övrigt är totalt OT. Så grattis till era fantastiska bidrag *double facepalm* (when the one is not enough)
    Provar att hjälpa?

    Du låtsas att du är psykolog och häver ur dig några floskler som du läst någonstans.
    Jag ser dig framför mig när du sitter framför spegeln och låtsas vara psykolog och yttrar just det du skrev

    "Som jag ser det skulle jag egentligen ge dig tre tankeläxor att fundera över" 

    HAHAHAAAA!!!! Vilka exemplar det fins därute men tack för att  du förgyller min dag.
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • Äldre 22 Aug 08:56
    Kajsagumman skrev 2013-08-22 08:43:38 följande:
    Inte nog med att du ansett dig veta vad jag läser, var jag arbetar, hur jag bemöter min omgivning, vad mina drömmar om karriär är,  vad jag pysslar med om kvällarna.. så anser du dig också veta vad mitt uppsåt med mina inlägg är!

    Och du anklagar MIG för att vara hycklare?? LOL. Tror knappast man behöver vara varken hobby- eller certifierad psykolog för att konstatera att du är en en ganska oangenäm person som är väldigt snabb på att döma andra på felaktiga grunder, men som inte ens äger någon spegel själv. 
    NU amatöranalyserar du igen. Återigen, du har inte den kompetensen, på samma sätt som jag inte har kompetens att reparera bilar.

    Skillnaden mellan oss är att jag inte försöker mig på det jag inte kan.
    Men kom igen, mera, mera. Det här är underhållande för oss alla Solig 
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
  • Äldre 22 Aug 10:54
    Kajsagumman skrev 2013-08-22 09:07:50 följande:
    Jag analyserar inte dig. Jag återupprepar endast fakta och påpekar vad du skriver till mig, i hopp om att du själv skall inse hur dubbelmoralisk du är. Eller förnekar att du hittills har gjort omkring ett tiotal antaganden om mig i endast 3 inlägg? 

    Utöver att du per de facto gjort dessa totalt ugrundade antaganden om mig, då jag inte avslöjat något som helst personligt om mig eller mitt liv i denna tråd överhuvudtaget, så påstår du nu att du inte har gjort det som du anklagar mig för? 

    Hmm... vi har väldigt olika uppfattningar om vem som framstår som en stolle i denna argumentation. Sen, om du tar och läser det ursprungliga inlägg som du kommenterade igen så kan du ju se att skillnaden mellan dig och mig faktiskt är att jag framlägger det jag säger som teorier, tankar, förslag och potentiella resonemang. Detsamma kan inte sägas om det du skriver. Och igen, det är inte en analys, det är bara ett påpekande av vad som står svart på vitt. 
     
    Usch vad mycket motsägelser och hobbyanalyser. Du har stulit för mycket av mitt liv redan, tack och lov har andra som läser dina inlägg också avslöjat dig som en bluff.

    Fortsätt, mera, mera. Underhåll andra, jag skiter i detta Solig

    *poff* Borta. 
    Östermalm - Mer behöver inte sägas.
Svar på tråden Mitt barnbarn liknar bara sin mamma