Inlägg från: Petrol |Visa alla inlägg
  • Petrol

    pulled pork/pulled beef..

    passo skrev 2013-09-10 14:04:29 följande:

    Ok förstår. . Ja lite sting vill jag nog ha i, så chili är givet! Om jag väljer att äta det med tacostillbehöver; vilket tror då du passar bäst, karre lr nöt?
    Generellt tycker jag att fläsk passar bäst till pulled då jag upplever det som saftigare oavsett recept egentligen, givetvis lite beroende på hur man hanterar skyn etc och vilka övriga små variationer man har på sin köttklump,.

    Har själv en i ugnen nu på picnicbog med chipotlar, någon noname barbeque sås, morötter lök sambal och lite sesamolja att svettas med, tänkte jag skulle lukta på den en smula om en timme eller 4  och se vad som verkar saknas:)
  • Petrol

    Kan även passa på att ge ett anti-tips, rosepeppar har verkligen inget i en puled pork att göra, när den ligger med så länge så får den precis allt att smaka metalliskt tycker iallafall jag, så det gör jag inte om:)

Svar på tråden pulled pork/pulled beef..