Inlägg från: Serendipitet |Visa alla inlägg
  • Serendipitet

    Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?

    Min dotter var 3 år när hon kom rädd till mitt rum om natten. Hon sa att en vuxen och ett barn kom och tittade på henne. De såg äckliga ut. Jag sa till henne för att neutralisera det hela att barnet säkert inte hade många vänner och bara ville leka. Hon somnade om på sitt rum efter att jag suttit där en stund på sängkanten. Någon timme senare vaknar jag av att hon säger "vill du leka?" Jag trodde mitt hjärta skulle stanna. Smyger dit och då sitter hon upp i sängen och tittar rakt ut på ingenting. Jag sa hennes namn och då, precis då, gick ett glas sönder i köket. Det åkte ned i vasken och gick sönder. Fortsättningen av den natten var det jag som behövde nattsällskap och min dotter fick ligga i min säng.

    Jag tror inte alls och tror att det finns en vetenskaplig förklaring till det mesta. Men samtidigt tycker jag att det är läskigt.. haha.. 

    Min lillasyster berättade för mig att jag var gravid innan jag själv visste om det och sa även till min lillasyster att hon skulle få barn innan morsdag och visst fick hon det bara några dagar innan (då var hon inte ens gravid när hon sa det). 

          
     


    *** Ellinor 2005/09/22 *** Evelina 2012/01/15 ***
Svar på tråden Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?