• Äldre 8 Oct 19:56
    240282 visningar
    369 svar
    369
    240282

    Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?

    Jag svär att min dotter hör vad jag tänker. Ibland flera gånger om dagen. Särskilt när vi är ute och promenerar bara hon och jag. Jag kan t ex tänka på en person, och så börjar hon omedelbart prata om den personen, eller jag tänker på en låt och hon börjar sjunga på den. Om hon inte känner till personen jag tänker på kan hon fråga "Vem är (personen i fråga)"?  Vad sjutton.... :D Inte precis läskigt, men skumt. Jag har ju hört talas om hundratals andra med såna förmågor men har aldrig riktigt trott på det, men nu vet jag inte vad jag ska tro.

  • Äldre 8 Oct 20:09

    Forts: Hon är tolv, snart tretton och det har börjat hända allt oftare det senaste året. Det stämmer ju bra med de teorier man hört om att förmågorna utvecklas mer i puberteten. 

  • Äldre 8 Oct 21:01

    Mer konstigheter... min faster berättade att hon vaknade mitt i nån slags panikattack i samma ögonblick som min far dog i en olycka 60 mil från henne, sent på kvällen. Hon sover normalt som en stock men nu vaknade hon med ett ryck och kallsvettades, hjärtat rusade och att en mörk, otäck känsla hon aldrig känt förut kom över henne. Hon har aldrig haft panikångest varken förr eller senare.

  • Äldre 9 Oct 15:23
    Odin86 skrev 2013-10-09 15:06:20 följande:
    Något obehagligt jag varit med om var när min son fick ett piano, han hade aldrig spelat på det och han satt bara och plinkade och jag var i rummet intill, 5 år och det lät jättebra det var som att han visste exakt var tangenterna var, han spelade en jävligt obehaglig läskig låt också, trodde inte det var han som spelade eftersom han använde båda händerna

    När jag kom in i rummet så slutade han och spelade mycket simplare, bad honom spela som han gjorde när han var själv men han ville inte, frågade vart han hört låten innan och han svarade "det bara blev"
    Wow, häftigt och läskigt. Det var kanske Beethovens ande som gjorde ett besök. :)
Svar på tråden Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?