• Äldre 7 Oct 15:38
    240619 visningar
    369 svar
    -1
    369
    240619

    Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?

    Barn säger ju så mycket saker, ibland är det inte bara roligt saker utan nästan lite obehagliga och kusliga. På en amerikansk familjesajt har de samlat ihop några saker som barn sagt som ger en lite kalla kårar.
    "Before I was born here, I had a sister right? Her and my other mom are so old now. They were ok when the car was on fire. But I sure wasn't!"

    Och en vän till mig, hennes son sa:
    - Mamma när du dör kan jag få lite av din aska då och ha i en burk?
    - Ehh, ja, men vad ska du med de till?
    - Jo men jag tänkte ha en burk med dig och en burk med pappa. Sen en burk där jag ska bland er.

    (Jag kan inte riktigt bestämma mig för om det är lite gulligt ändå eller det mest är kusligt)

    Har ditt barn eller något barn i din närhet sagt något som gett dig lite kalla kårar?

  • Svar på tråden Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?
  • Äldre 8 Oct 13:31
    lailadiana skrev 2013-10-08 08:50:13 följande:
    Min äldsta dotter var ca 2,5 år och väldigt vältalig när hon satt och lekte vid köksbordet och jag satt mitt emot henne. Rätt vad det var så börja hon upprepa: thailand,thailand,thailand. (11 månader innan hon föddes hände tsunamin 2004, och tsunamin hade inte pratats om hemma hos oss).Jag sa : Varför säger du så? Dit vill man inte åka, det hände nåt hemskt där förut, en tsunami. Då försvann min flicka bort i blicken, och såg tårögd ut och sa: Jag VET, jag var där. Jag gick på vägen när jag såg den komma , jag försökte hjälpa några, men jag dog själv.
    Vid det laget börja jag tycka att det kändes väldigt obehagligt men skrattade lite nervöst och sa: vilka dumheter , det har du ju inte.
    Då slog min dotter näven i bordet och luta sig fram medan hon spände ögonen på mig och sa: Tror du mig inte? Det finns bilder på mig från då, jag var en stor tjej då!!
    Då var de så creepy så jag var tvungen att lämna rummet en stund, kändes som att min lilla flicka var nån vuxen där i köket för en stund. När jag gick tillbaka fråga jag om thailand, och det hon sagt och då skratta hon och sa bara: de ha ja inte sagt, du e tokig mamma.....
    dra mig baklänges vad läskigt!!! kan knappt tro mina öron! 
  • Äldre 8 Oct 13:45

    Mina barn har aldrig sagt nåt så där creepy.
    Min syster däremot skulle ha varit en tvilling men någonting gick fel på vägen och redan som bebis så pratade hon hela tiden med någon, vände huvudet och tjattrade och ju äldre hon blev desto mer utvecklades det hela, när hon kunde prata så berättade hon att det var en flicka som hette Flisa, Flisa såg precis ut som min syster, samma ålder osv. Önsketänkande kanske? Tror dock inte att min syster träffat några tvillingar irl. Sedan i 3-4års ålder så började hon att skylla alla dumheter hon gjorde på Flisa. Flisa har försvunnit mer å mer ur min systers liv. Hon är nu 9år, men emellan åt så dyker Flisa upp igen..

    Tycker att det är lite otäckt, låtsas kompisar kan de flesta barn ha, men å haft det från man var riktigt liten känns lite knepigt kanske. 

  • Jessic­a 437
    Äldre 8 Oct 14:07

    Min lillebror berättade för mig att ibland när han vaknade på natten så låg jag på hans skrivbord och pratade med honom :p

  • Linso
    Äldre 8 Oct 14:24

    Hur lägger man till tråden i sina favoriter från iPhone? Den är ju så spännande!! :)

  • Äldre 8 Oct 14:30
    FuckGoggleAskMe skrev 2013-10-08 13:10:17 följande:
    Min son hade en massa latsasdjurkompisar när han var mindre, speciellt en stor elefant,som t.ex. följde med oss pa resor. Ibland var det visst fullt zoo i vardagsrummet, och han hörde vad elefanten sa, och pratade med den. (Och nej, det lag inget zoo där förut.)

    Dessutom har han fantiserat om att han och jag varit jämnariga lekkamrater, och när han blir stor, blir jag nog liten, och da ska han ta hand om mig.

    Hans brorsa brukade prata om hur det skulle bli när det blev översvämning snart,eller brand, eller att nagon skulle dö. 

    Det här är ju vanliga barnfantasier! Hur kan sa manga tolka in nagot magiskt i detta?
    Läste att nagon skrev att dom var "övernaturliga" i familjen - vi är nog motsatsen, är vi da alltsa "undernaturliga"?

    Det obehagligaste min son sagt är nog "vill du äta bajs?"

    kanske... ett elefantsjukhus??
    Sluta tjafsa din dumma fan.
  • Äldre 8 Oct 14:44

    Favorit!!

  • Äldre 8 Oct 14:52
  • LottaF
    Äldre 8 Oct 14:53

    Äldsta dottern har med de 3 minsta syskonen förstått att det ska komma ett småsyskon innan vi själva nästan. Vår minste hade en låtsaskompis i många år. Likaså har han från 8 årsålder bestämt att han vill donera om han dör och berättat hur han vill att hans gravsten ska se ut.

  • Äldre 8 Oct 15:11

    Min yngsta då 2-åriga dotter satt och vinkade till farbrorn i fönstret en kväll. (Vi bodde på 3e våningen). Fast det var inte kusligt, mest häftigt.

  • Äldre 8 Oct 15:17
    Vitrysk hockeyhjälte skrev 2013-10-08 09:47:26 följande:
    Min son sa "Heja Djurgården" en gång efter att uppenbarligen ha umgåtts lite för mycket med sin morbror.
    Värst hittills! Vilken fasa!
Svar på tråden Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?