• Webbredaktör Annelie

    Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?

    Barn säger ju så mycket saker, ibland är det inte bara roligt saker utan nästan lite obehagliga och kusliga. På en amerikansk familjesajt har de samlat ihop några saker som barn sagt som ger en lite kalla kårar.
    "Before I was born here, I had a sister right? Her and my other mom are so old now. They were ok when the car was on fire. But I sure wasn't!"

    Och en vän till mig, hennes son sa:
    - Mamma när du dör kan jag få lite av din aska då och ha i en burk?
    - Ehh, ja, men vad ska du med de till?
    - Jo men jag tänkte ha en burk med dig och en burk med pappa. Sen en burk där jag ska bland er.

    (Jag kan inte riktigt bestämma mig för om det är lite gulligt ändå eller det mest är kusligt)

    Har ditt barn eller något barn i din närhet sagt något som gett dig lite kalla kårar?

  • Svar på tråden Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?
  • puss
    FuckGoggleAskMe skrev 2013-10-08 16:15:07 följande:
    Urk, nästan värre än "mamma, vill du äta bajs?" ..

    ja, faktiskt.
    Sluta tjafsa din dumma fan.
  • Onkel Anneli

    Min son berättade, när han var runt 3 år, att hans morfar kommit och puttat fart på honom när han gungade. Morfar är snäll och röker gör han också. Mysigt och gulligt förutom det faktum att hans morfar dog när jag var 7 år ( ja han var rökare).

    Sedan har jag också varit med om att han blivit rädd på natten, kallat in mig, och sagt att det suttit någon i hans rum som inte va snäll. Jag är löjligt lättskrämd och hade själv svårt att sova efter det.


    Är du besviken på min sidfot? Jag är besviken på min sidfot.
  • FuckGoggleAskMe
    Sallyjack skrev 2013-10-08 15:32:11 följande:
    En bekants dotter sa en mycket otäck sak i kön på den lokala matbutiken. "Pappa när vi kommer hem ska jag titta på din snopp" Pappan visste inte vad hon fått det ifrån och skämdes ihjäl och försökte rädda situationen och skämta bort det så gott det gick. Det är en högst fungerande familj men pappan går aldrig mer till den mataffären.

    När jag satte pa nattblöja pa lille sonen, och han tittade pa sin snopp och sa "pappa har fingrarna i snoppen", skulle det ocksa ha kunnat vara det otäckaste jag hört, om jag inte benhart litat pa att pappan inte hittat pa nagot ruskigt med sonen.

    Efter lite försiktigt prat om detta, visade det sig att sonen menade att pappa stod upp och kissade (och da höll i sin egen snopp), och det var förstas nagot häftigt, som sonen ocksa ville göra. Och pappa behövde ingen blöja ...
  • idaeglund

    När min storasyster var liten såg hon alltid en man stå och spela gitarr i hennes dörröppning när hon skulle sova. Han var där i flera år tills hon och jag bytte rum. En natt vaknade vi alla av att hög gitarrmusik spelades i hallen. Ingen där! Till och med mamma och pappa vaknade av det... 
    Efter det hände det massor av saker i det radhuset. Tillexempel att alla skåp och lådor helt plötsligt var öppna när jag och en kompis var hemma ensamma och lekte.
    Jag och mina systrar har alltid varit känsliga för det övernaturliga, än idag känner vi och ser saker, ofta samma saker fast ingen av oss pratat om det! 

  • idaeglund
    Torken skrev 2013-10-08 08:20:31 följande:
    Sedan vi flyttade in i huset för snart 4 år sedan(sonen då strax under året) så har han haft problem med ena hörnet i vardagsrummet.
    Han har varit rädd & inte velat vara nära osv osv. Ju äldre han blivit desto mer har han kunnat förklara & berätta om den här mannen han ser där. Mannen lämnade aldrig din plats utan var alltid kvar så han rörde sig inte, bara tittade.
    Det har alltid kännts lite otäckt men liksom varit okej ändå & vi har inte gjort någon stor grej av det.
    Det vart däremot riktigt obehagligt en dag. Sonen nästan 3 år sitter kvar & tittar på barnprogram i soffan(vardagsrummet) medan jag bara ska hämta en tröja i källaren & jag hann precis komma ner för trappan(ca 3 m lång & tog väl 5sekunder) när han börjar gallskrika. Jag rusar livrädd upp igen & sonen står då precis i dörröppningen till vardagsrummet & håller sig för ena örat & är verkligen jätteledsen. Jag försöker få fram vad som hände men först efter en liten stund i mitt knä får han fram att mannen hade kommit fram & viskat i hans öra. Jag får kalla kårar längs hela kroppen & kopplar först inte ihop det med mannen i hörnet utan tänker att vi har någon jäkla galning i huset ända tills sonen pekar bort mot hörnet & säger att han gått tillbaka dit igen.
    Hela dagen vart han lite skakad av händelsen & tog sig med jämna mellanrum över det örat mannen viskat i. Lät sonen visa på mig hur det gick till varpå han ställde sig bakom mig & viskade jättenära " hej ".
    Fy va läskigt!! Jag har sedan jag varit riktigt liten hållit mig över högerörat när jag ska sova eller blir rädd... man börjar ju fundera på om jag var med om samma sak!
  • Matkvinnan
    dreamy skrev 2013-10-07 22:43:38 följande:
    Vår stora pojke har sedan 3 årsåldern pratat mycket om någon "Vännes"(???) som bor i vår källare i vårt 30-tals hus. Vi hade tidigare våra sovrum i källaren, men nu har hela familjen sovrummen på första eller andra våningen i stället. Förr var det i a f väldigt mycket prat om denna Vännes... Han/hon blev arg om man tittade för mycket på hen och höll därför till i skuggorna. Ibland beklagade sig sonen för att hen var så konstig. Dessutom hade Vännes en liten ramsa som sonen gick och nynnade på. I "du kan inte ta mig"-melodi sjöng han "Du kan inte se mig; jag finns här i mörkret"...

    Har även fler läskiga invånare här men Vännes har varit den som dykt upp mest frekvent och gör det ff efter 4 år då och då, då sonen utimellan kan sucka och säga jaha där är Vännes och titta mot källartrappen eller liknande... :/
    Usch får kalla kårar av det här. Barnsånger är extremt obehagliga i sådana här sammanhang. Kanske är skräckfilmsförstörd.
  • mepetite

    min dotter sa och pekade bakom min axel en kväll när jag borstade hennes tänder: Titta tanten mamma. Min dotter var 2 år

Svar på tråden Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?