• Webbredaktör Annelie

    Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?

    Barn säger ju så mycket saker, ibland är det inte bara roligt saker utan nästan lite obehagliga och kusliga. På en amerikansk familjesajt har de samlat ihop några saker som barn sagt som ger en lite kalla kårar.
    "Before I was born here, I had a sister right? Her and my other mom are so old now. They were ok when the car was on fire. But I sure wasn't!"

    Och en vän till mig, hennes son sa:
    - Mamma när du dör kan jag få lite av din aska då och ha i en burk?
    - Ehh, ja, men vad ska du med de till?
    - Jo men jag tänkte ha en burk med dig och en burk med pappa. Sen en burk där jag ska bland er.

    (Jag kan inte riktigt bestämma mig för om det är lite gulligt ändå eller det mest är kusligt)

    Har ditt barn eller något barn i din närhet sagt något som gett dig lite kalla kårar?

  • Svar på tråden Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?
  • babybabe
    miela33 skrev 2013-10-09 10:14:24 följande:

    det finns folk du kan gå och träffa om du vill lära dig mer om detta samt få träffa din guide! och nej ´jag skojjar inte. men kolla dig noga för så du inte går t nån skojjare bara, jag har sj träffat min men får inte ett ljud ur honom när vi kallar fram honom, däremot säger han enstaka meningar på nätterna, precis i samma veva jag vaknar kan jag hinna snappa upp en två meningar, väldigt intressant och spännande.
    Det skulle jag vilja.. Men vet inte vem som skulle kunna hjälpa mig med det, jag bor inte kvar där jag träffade denna man som sa jag hade nån bredvid mig..

    Vafan, undra om de är det jag vaknar av ibland på natten? Det är som att ja hör nån prata, för en millesekund, de känns som att ja precis är påväg ur en dröm, nästan vaken. Precis som nån stått vid sängen o sagt nåt o jag hör bara en liten bit eftersom jag sov när det sas. Som nån som pratar me en när man sover o man vaknar till. Känns som ett spöke. Uppfattar inte vad som sägs dock.

    Vad brukar din säga?  
  • SebastianEvelina
    FuckGoggleAskMe skrev 2013-10-08 22:00:10 följande:
    När min son var 3 ar, sa han plötsligt "brevbäraren kommer, post!" och tro pa fan, 4 timmar senare kom faktiskt brevbäraren, och post hade han ocksa. Kalla karar! När han var 5 ar, sa grät han hejdlöst nagra ganger över att jag skulle dö en dag, och han bli lämnad ensam. Gud, hur visste han det? Vi hade pratat om att andra skulle dö, men aldrig om att jag skulle dö! Kusligt!! Bara häromdagen sa han att det var sa roligt med elektricitet, och tro pa fan, granngubben har faktiskt varit elektriker!!

    Haha! Helt underbar replik! Tycker själv att denna tråden är intressant så vill inte förringa andras upplevelser då jag själv tror på övernaturliga väsen men skrattade när jag läste din kommentar. :)
  • MrsPenn

    ;?; Tårar... Jag tror och hoppas på ett slags själars sammankomst efter livet.... (dvs inte efter döden, utan efter livet, men det betyder samma sak).


    Vandelay skrev 2013-10-09 00:06:03 följande:
    Vad FAN läser jag det här för!!! Skitläskigt!!  När jag var yngre dog min kompis lillebror i cancer, tre år gammal. Precis innan han dog så sa han "nu kommer mamma och hämtar mig". Mamman hade dött två månader innan i en olycka.  

  • Sandrah90

    Jag är så himla lätt skrämd! Borde inte läsa denna tråden men kan inte låta bli! Sambon "förbjöd" mig läsa detta efter jag vägrade släcka lampan i går kväll! Haha

  • Gevieve
    Noname00 skrev 2013-10-09 12:05:24 följande:
    Ni som skriver från mobilen är ni medvetna om att era inlägg är helt tomma?
    Undrar samma sak jag med. Varför så många tomma inlägg?
  • Mokidoki
    miela33 skrev 2013-10-09 09:56:15 följande:

    det är din guide :) var snäll mot denna, vill dig bara väl och kommer följa dig genom livet <3
    Måste bara få inflika att det finns en jättebra bok om ämnet som är skriven av Margit Sandemo och heter "Vi är inte ensamma" Glad
Svar på tråden Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?