• Flaminia

    Vem är världens vackraste man genom tiderna, död som levande?

    SweeneyTodd skrev 2013-10-09 20:00:16 följande:
    Ja, herregud, Adrien Brody! Jag var jättekåt på honom i "The pianist".

    Han är en av mina favoriter också. En annan oerhört vacker man är Christian Bale.
  • Flaminia
    Anonym (nattuggla) skrev 2013-10-11 03:19:02 följande:
    Är svag för mörka mörkögda män/killar. Johnny Depp, Antonio Banderas, Orlando Bloom, Mads Mikkelsen, George Clooney, Colin Firth, Joseph Gordon-Levitt, Robert Downey Jr för att nämna några som redan finns i tråden.

    Några andra jag tycker har "det":


    Ewan McGregor

    Ola Salo


    Samuel Fröler


    Simon J Berger



    Michael Stipe

    Men vackrast av alla är min man, och honom behåller jag för mig själv Flört

    Ewan McGregor har jag också alltid varit svag för.
  • Flaminia
    Lejonmamman01 skrev 2013-10-11 07:05:46 följande:

    Du menar att det inte finns något sådant som objektiv skönhet? Att den enbart sitter i betraktarens ögon? Enligt vetenskapen så finns det i alla fall objektiv skönhet. Det har ju gjorts undersökningar som har visat, att människor över hela världen rankar ett antal foton av ansikten och kroppar på det motsatta könet, exakt likadant..! Dessutom finns det biologiska förklaringar: kvinnor söker män som är kraftfulla och kan jaga kött åt henne och hennes barn, samt försvara dem mot angripare. Män söker kvinnor som är fertila, väna och moderliga - d.v.s. är i unga/yngre och har en normal kvinnlig hormonbild.

    Under många år från det biofilmen kom på 1920-talet, så var det också så de stora stjärnorna såg ut. Jag tycker att det har blivit konstigt nu, att särskilt så många tjejer säger att något spensligt, blekt och androgynt är det vackraste som finns... Jag har svårt att tro att de egentligen tycker så, och att det inte bara är ett Politiskt Korrekt statement. 
    Nja, skönhetsidealen har förändrats en del genom tiderna. Om man till exempel tittar på målningar från renässansen ser man att kvinnorna oftare är betydlig knubbigare än dagens ideal. Idealen har till stor del bestämts av det är ouppnåeligt. Idag när det finns alltför stor tillgång på mat och alltfler blir tjocka är det istället smalhet som gäller. På samma sätt ansågs det snyggt att vara solbränd på den tiden många inte hade råd att åka på solsemester och det inte fanns solarier.

    Vad gäller personlig smak är ansiktsdragen mer avgörande för om jag tycker en man är snygg än muskelmassan och det har inget med politisk korrekthet att göra.
      
     
  • Flaminia
    Hejhoppsan skrev 2013-10-11 19:32:10 följande:
    Dave Gahan, Jonathan Rhys Meyers och Christian Bale, i denna ordning.

    Du har liknande smak som jag ser jag, fast jag skulle sätta Bale först.
  • Flaminia
    Haskel skrev 2013-10-11 21:33:45 följande:
    Vad gäller män måste det vara FL:s egna:  

    Javier Bardem är också snygg, även om han inte direkt är till sin utseendemässiga fördel i rollen som Chigurh.
  • Flaminia
    Anonym (sanna) skrev 2013-10-14 22:48:51 följande:
    Ska vi inte ha snygga män här?? Inte en massa bebisar?? Estelle är inte sämre eller bättre än nåt annat barn, men ni som vill diskutera världens vackraste unge kanske kan ha en egen tråd för det
Svar på tråden Vem är världens vackraste man genom tiderna, död som levande?