• Äldre 14 Oct 09:49
    158459 visningar
    1042 svar
    1042
    158459

    Vem är världens vackraste man genom tiderna, död som levande?



    Marlon Brando, han var till och med sexig som 60+.
  • Äldre 14 Oct 18:48
    Juliette F skrev 2013-10-14 18:27:54 följande:
    Men det var ju IQ det talades om. Att hon är typ helt blåst. Vilket jag inte tror, dyslexi är inte detsamma som att vara idiot. Men helt rätt, IQ hör inte hit egentligen, fast det borde ju ingå som en helhet när man talar skönhet - yta, hjärta och hjärna.

    Och hur ska man bedöma en persons IQ om man bara känner honom/henne genom media? ALLA superstars har ju agenter, imagekonsulter och advokater som noga konstruerar den officiella bilden av dem. Så vitt vi vet kan Tom Cruise vara en lallande fåne, Brad Pitt en "dum blondin" och David Bowie en prettoidiot. Även om jag är lite knäsvag över David Bowies androgyna intellektuella framtoning.
  • Äldre 16 Oct 16:45


    Sean Bean är inte heller dum.

    Men jag har sjukt svårt för män med stoooora muskler. Det är avtändande med män som ser ut som träsktrollet shrek.  Det blir liksom för mycket av det goda. Lagom är bäst. Sen har jag lite svårt för den här totalvaxade looken som blivit så inne. Jag är svag för män med lite hår på bröst och ben. Jag får konstiga vibbar av män utan kroppsbehåring. Men det är klart, måste de kamma mittbena på ryggen är det inte heller kul. 
Svar på tråden Vem är världens vackraste man genom tiderna, död som levande?