• Juliette F

    Vem är världens vackraste man genom tiderna, död som levande?

    Severus skrev 2013-10-17 12:03:09 följande:





    Finns absolut ingen gå-i-gång-faktor alls hos den "mannen"
    Nej, jag håller med. Förstod aldrig hypen med Baywatch, men ville höra era reaktioner :).

    VIGGO:


      
  • Juliette F
    cazh82 skrev 2013-10-17 12:08:58 följande:
    Håller med, han besitter lika mycket sex appeal som Bert Karlsson.
    Skrattande Really? Skrattande Så många tjejer som hade honom som posterkille under det glada 90-talet. Baywatchhunken alltså.
  • Juliette F

    För den som gillar höga kindben a la Viggo - har ni lagt märke till A Skarsgård i nya kultvideon Free your mind (Cut Copy). Enligt mig ursnygg i den.  Tungan ute

    För den som vill ha länken till musikvideon:
    ">



    Notera, videon är rätt skum där Skarsgård spelar skum sekledare. Obestämd  
      

  • Juliette F
    Lindsey Egot the only one skrev 2013-10-18 08:01:18 följande:
    Han om någon borde ha råd med en hårtransplantation.
    Som sagt, det tar tid att arbeta bort Charles gener. Flört För oss som minns Diana så hade hon ett fantastiskt hårsvall, så det kan ju inte vara från henne Williams flint är ärvd..

    Men rent personligen tycker jag det är befriande att våga strunta i flint (ja, han har råd med transplantation), och t o m skämta om det med glimten i ögat! När de visade upp sin nyfödda son sa han ju att "tack och lov har han mer hår än jag". Det är något attraktivt med män och självförtroende (även om just W är för ung för mig). 

    Yul Brynner med hår, ser ut som min tråkige granne:

    Yul Brynner utan hår:

     
    NOW we're talking... 
      

     
  • Juliette F
    Lejonmamman01 skrev 2013-10-18 13:56:43 följande:

    Han var snygg, men jag tycker att bilden man har av honom har blivit så solkig nu. Det värsta var ju videon av honom stupfull och illamående, som hans egen dotter la ut på Youtube...
    Det är klart, men hälften av grabbarna här åker bort om några år pga allmän solkighet skulle jag tippa. Skrattande Inte lätt att vara snygg & berömd, för att senare förfalla och bli bortglömd. Och flaskan är det tyvärr alltför många som åker dit på..Tänker på hur fräsch vår egen favvo var före och efter sina glansdagar..



     
  • Juliette F
    Lejonmamman01 skrev 2013-10-18 13:55:37 följande:

    Det där var märkligt då, eftersom jag i kvinnotråden nämnt både Drottning Rania, Änkedrottning Nuur och vår egen Silvia som exempel på de vackraste kvinnorna i världen! Dock var de alla ingifta, vilket har sin naturliga förklaring - prinsar och kungar kan ju välja de vackraste kvinnorna till gemål. 

    Vidare höll jag med om att Prins Andrea av Monaco har ett mycket romantiskt utseende. Han ser ut som... en PRINS!  Dock KAN jag faktiskt se på kungligheterna objektivt, och det tror jag inte att man kan om man påstår att t.ex. vår Victoria är en av världens vackraste kvinnor. För det ÄR hon inte. Och det var ingen av kungens systrar heller. 
    Lägg till Prinsessan Diana i denna skara, och jag är helt nöjd. Typ nummer ett av alla kungligheter, därefter Silvia som ung. Man KAN vara snygg även med markerad näsa...

     
  • Juliette F
    Juliette F skrev 2013-10-18 14:13:39 följande:
    Lägg till Prinsessan Diana i denna skara, och jag är helt nöjd. Typ nummer ett av alla kungligheter, därefter Silvia som ung. Man KAN vara snygg även med markerad näsa...

     
    OOPS, kvinna i manstråden. Skämskudde på mig.. Skäms Tycker vi lägger ner roljalistdiskussionen nu, det blir bara fel.
  • Juliette F
    Lejonmamman01 skrev 2013-10-18 14:07:55 följande:

    Problemet med det tänket, är att det blir så objektivt fula barn av det... Smartare att skaffa barnen med lämpligt avelssto först! (Och nu kan du anmäla detta inlägg också. Barnsligt av dig att anmäla det förra - tror du verkligen att Fergie läser här..? Hon har fått värre kritik genom åren.)
    Fula hattar, men det är ju män vi ska posta.
Svar på tråden Vem är världens vackraste man genom tiderna, död som levande?