• Juliette F

    Vem är världens vackraste man genom tiderna, död som levande?

    modesto skrev 2013-10-11 15:14:24 följande:
    De tränade på att ha sug i blicken istället för att ligga på en bänkpress och VAR sminkade, fast på ett annat sätt än nu, ingenting i den världen är naturligt
    Puder behövdes även då för att få bort "glansen" på film, och kanske lite ögonförbättring på svartvita filmer. Men killarna förr kändes lite mer ostylade och laid-back än idag. Det var inte ett sånt jäkla fokus på den perfekta kroppen med magrutor, biceps osv. Tjejerna dånade ändå!

    Idag tror många killar att de måste bo på gymmet för att duga. Och personligen uppskattar jag den tid då män inte tatuerade sig.
    Dessutom - att träna på att ha sug i blicken är aldrig fel enligt mig :). Dessutom är det svårt att träna på det och få det naturligt bra. Jag tror att antingen har man det eller så har man det ej.. Tungan ute 
  • Juliette F
    modesto skrev 2013-10-11 16:41:30 följande:
    De var stylade, fast på annat sätt, vaxat hår och t om läppstift, och de flesta var också vältränade under sina kostymer, här är Cary Grant t ex



    Ja det var ju biffigt värre. Skrattande Tycker mannen till vänster ser närmast lite undernärd ut- mera proteinpulver hade kanske behövts?
  • Juliette F
    modesto skrev 2013-10-11 16:48:11 följande:
    Marlon Brando tränar


    klintan tränar


    Jovisst tränade de.. Men de svettades inte under bänkpress a la Schwartzenegger (kolla en ung Markus Schenkenberg)  i timmar 7 dagar i veckan. Det behövdes inte, de var fina ändå. Och Klintan har ju inte ens magrutor på bilden..
  • Juliette F
    modesto skrev 2013-10-11 17:02:28 följande:
    "Naturliga ostylade" gamla skådisar, muhahaha



     



    Smink var poppis under stumfilmseran, och även på svartvita bilder var det nödvändigt - även på männen - för att få fram de sköna dragen :). Men det var en annan typ av styling, mer åt det klassiska "rena" hållet. Det var renrakat (vilket jag föredrar), det var raka poser där man inte la fokus på magrutor och biceps, och så var det fritt från tatueringar. Och mycket sug i blicken utan att kännas tillgjort "Kolla så sexig jag är" typ. Mums.

    Mer så jag menar. Men visst, inom film- och modebranschen har man alltid tagit till olika typer av förbättringar för att få bra bilder. Men då hade de inte Photoshop som idag... 
  • Juliette F
    Anonym (50shades) skrev 2013-10-12 14:25:38 följande:


    Charlie Hunnam = Ögongodis 

    Ska bli najs att se honom i  "50 shades of Grey"  
    Fram med rakhyveln, bort med kokosoljan - och vi kanske har något där...
  • Juliette F
    Juliette F skrev 2013-10-12 14:42:47 följande:
    Fram med rakhyveln, bort med kokosoljan - och vi kanske har något där...

    Fast nä vid närmare eftertanke, han är liiite för biffig för min smak. Gillar vältränat men åt inte Belgian blue-hållet. Ful är han dock ej.
  • Juliette F
    Ann Cistrus skrev 2013-10-12 15:31:18 följande:
    Förlåt, men urk.... Har iofs riktigt svårt för alla i kungafamiljen.
    Kanske denna medlem går an? I några år till iaf?

      
Svar på tråden Vem är världens vackraste man genom tiderna, död som levande?