Inlägg från: Flickanx2 |Visa alla inlägg
  • Flickanx2
    "Hon äter upp mina Liljor, dumma kossa!", utbrast jag.
    Hon tog inget notis om det utan fortsatte lugnt lomma iväg till Dahliorna.
    Stannade till vid mitt kaffebord och jag efter... på behörigt avstånd.
    Hon verkade tycka det var dåligt att jag inte dukat med de vackraste kaffekopparna. "Inte varje dag de får så fint besök!", verkade hon tänka.
  • Flickanx2
    Jag var fem år och satt i köket hos farmor, älskade vara där. Minns inte vad hon sa, inte mycket av vad hon gjorde. Vad jag däremot minns är stämningen i hennes kök.
    Satt bara där... och "lyste". Hon fick mig att "vara med", omsluten av värme.
    Var fick dig att känna så? Kan du frambringa den känslan idag? Det kan jag:
    http://ekdungen.blogspot.se/
     
     
  • Flickanx2

    Mina långväga rötter kommer från Malta (och nä, vi tänkte inte på det när vi döpte honom;). Där finns det vatten och sten, vilket är i princip allt vad hela ön består av. Förutom huvudstaden som är döpt efter mig (skojjar... men döpt efter en förfader är den). Kan det det ligga djupt rotat i mig att älska vatten och sten? Fånig tanke kanske men ibland undrar jag faktiskt...

    ekdungen.blogspot.se/


  • Flickanx2
    När jag var liten hade jag två marsvin, först Eliza och sen Fiona. När vi skulle till mormor (som bodde tolv mil bor), envisades jag med att ta med henne en gång. Vad jag gladdes åt hennes första bilresa. Ville visa henne hela världen så... jag vevade ned rutan och höll ut henne! Ett av mina små "bravader" som barn (som jag inte är så stolt över, läs om hur det går...http://ekdungen.blogspot.se/ . Har du nå´t?
     
  • Flickanx2
    Det finns människor som får mig att känna mig sedd. Värdefull, intelligent och underbar! När du träffat någon, känn efter hur det kändes..."Mådde du bra i "hens" närhet? Eller grabbade du efter en flaska mental handsprit för att tvätta av mötet?" Jag önskar det första.

    ekdungen.blogspot.se/
     
  • Flickanx2
    Idag var vi på Maskerad, Malte var Mumie och jag fick bli en prickig hund. Jag har kommit till punkten i livet då jag tycker det inte finns så mycket att skämmas för. "Får du undan din skam blir du en modigare människa", tror jag. "Vem av oss har inte gjort lite tokigheter som vi skäms för?" Dela gärna med dig  http://ekdungen.blogspot.se/
Svar på tråden Länka er blogg här, vill läsa nya bloggar!