• Äldre 12 Oct 18:40
    23418 visningar
    320 svar
    320
    23418

    Länka er blogg här, vill läsa nya bloggar!

    Som rubriken - länka gärna era bloggar här, varje gång ni gör en uppdatering! Vill hitta nya bloggar att läsa, och det kvittar vad ni skriver om, gillar att läsa om allt möjligt. Ni kan även kommentera i min blogg, kommenterar alltid tillbaka :)

    Så dela era bloggar nu så jag kan läsa igenom dom och kommentera!!

    Min blogg: http://fitnessbyisabelle.se  - min blogg handlar om min vardag, som innebär mycket träning, kost/mat, hälsa, mode och skönhet! 
     


    fitnessbyisabelle.se - allt om träning, kost, skönhet, mode & hälsa
  • Svar på tråden Länka er blogg här, vill läsa nya bloggar!
  • Hej 

    Jag bloggar på http://ekorrhjuletsforbannelse.com 

    Tanken med min blogg är att stimuler och inspirerar andra att bryta mönster och vanor som de inte vill vara i eller ha, eller kanske snare, motivera folk att nå det de vill med sina liv och att bli på det klara med vad de verkligen vill.  

    Själv är jag trött på ekorrhjulet, därav namnet, och bloggar om det utifrån små vardagliga tips hur jag gör för att bryta med det och få en frihet i min vardag. Det kan inte vara meningen att vi skall leva våra liv så som vi lever dem idag, borta från dem vi älskar så oerhört mycket per dag. Jag tycker att det är frustrerande samt att jag vill ha mer frihet att göra det jag vill, vilket kan vara svårt. Jag befinner mig själv på resan ut ur ekorrhjulet och har börjat blogga för att dela med mig av min resa. Mitt ekorrhjul är idag inte så "svart" som jag upplede det för några år sedan. Jag har nyligen börjat blogga, så jag har inte alla svar ännu, men bloggen tillsammans med den bok jag håller på att skriva i ämnet och alla samtal med min fru och vänner hjälper mig att se ljuset i min tunnel.

    Jag vet inte vart jag och min familj kommer att landa, om jag kommer sluta jobba som jag gör idag, om familjen flyttar utomlands, blir månskensbönder eller "bara" ändrar instälning till allt. det troliga är väll en kombination av allt....

    Jag skriver mycket om kost och hälsa för att jag ser det som en förutsättning för att orka att bryta mönster och nå sina mål. och självklart i en blogg om att bryta  mönster skriver jag om mentalträning, instälning, en del andlighet och annat som jag anser ingår i ekvationen för att lyckas. Jag försöker att beskriva så väl tips och råd på hur man kan göra i vardagen som att berätta om fakta varför saker är som det är. Allt för att stimulera dig och ge dig det du behöver. Ge mig gärna Feedback i bloggen vad du vill läsa om och vad som hjälper dig.   

  • Äldre 2 Mar 18:14

    Hejsan..

    Jag är en ensamstående tre barns mamma som skriver mkt om smink och skönhet. Men ävem mycket om barnen. 

    Det dyker även upp lite recept på hemgjorda ansiktsmasker då och då =)

    Kika gärna in och om ni har en blogg så kan ni alltid delta i dagens blogg tävling och ha chansen att bli sedda av mina 300-600 läsare =) kanske ni oxå får fler läsare 

    Http://kittyboom.blogg.se

  • Cilla9­3
    Äldre 2 Mar 20:45
  • Äldre 3 Mar 11:04

    frusilver.se/ Kolla denna! Hon bakar, syr, pysslar! Så jäkla snyggt!!! Kolla!!!

  • Äldre 3 Mar 19:58
  • Äldre 4 Mar 09:18
  • Äldre 4 Mar 14:52

    tesssi.blogg.se/ Kommer upp lite tips om billiga skötväskor senare


    tesssi.blogg.se/ <---- min blogg
  • Äldre 5 Mar 08:43
  • Äldre 5 Mar 08:46
Svar på tråden Länka er blogg här, vill läsa nya bloggar!