• Äldre 13 okt 20:37
  21049 visningar
  78 svar
  78
  21049

  Vad tror Ni händer vid och efter döden?

  Jag är en människa som tänker alldeles för mycket. Den sista tiden har jag haft mycket tankar och funderingar över döden. Den skrämmer mig samtidigt som den på något sätt fascinerar mig. Därför vill jag höra vad andra tror och tänker händer precis då man somnar in och därefter. Blir det helt mörkt, kommer man till himlen eller vad tänker Ni?

 • Svar på tråden Vad tror Ni händer vid och efter döden?
 • Äldre 2 dec 23:01
  #7

  Men kan det verkligen bara ta slut?
  Känns det som att somna eller drömma eller bara pang bom svart?

 • Äldre 3 dec 00:15
  #11
  Dr House skrev 2013-12-02 23:46:25 följande:

  Inget dör... egentligen! Att livet och själen bara skulle vara en tillfällighet är att förneka självaste skapelsen.

  Ett känt fenomen genom tiderna och runt om I världen är själaminnet, ibland kommer människor ihåg ett annat liv.

  Vi gör en resa in I livet och resan fortsätter genom hela livet och ut ur det för att sen fortsätta till nästa destination, vi får uppleva födseln och det mest fantastiska att vara med själva och skapa nya liv för att sen lämna plats åt andra själar. Livet är en fantastisk gåva, skapelsen är så mycket store än vi kan förstå, det är meningen så.

  Har själv varit död och tillbaka, innan tänkte jag ungefär som dem andra forumsinläggen, det sägs att hjärnan spelar en ett spratt när man dör, att det är därför vi ser ljuset. Men det jag såg var verkligt och ingen dröm. Vi har en själ

  Din fråga går inte riktigt att besvara, för det är inte meningen vi sall veta. det är meningen vi skall leva och ta till vara den tid vi har här. 


  People suck
  Intressant!

  För man fråga vad det var du såg där på "andra sidan"?
 • Äldre 3 dec 10:41
  #13
  Dr House skrev 2013-12-03 00:33:56 följande:
  Kan försöka förklara!

  Det var liksom dimensionslöst, man såg inte som man ser med ögonen utan allt var bara omkring en, så sjukt vackert. Det var som om en massa själar lekfullt for runt varandra på nåt fnittrande konstigt vis, det var bara glatt, varmt och tryggt, kan inte med ord beskriva den frid och harmoni jag upplevde. Det var som en ström, om du tänker en vattenström eller en varm sommarvind som man sakta sögs in i och där kom känslan av att man skulle flyta iväg mot ett ljus som jag tror ligger till grund för mångas berättelse.

  Jag kände hur jag sögs bakåt och allt blev svart. Sen vaknade jag.

  Det enda otrevliga med upplevelsen var att jag kände besvikelse att ryckas tillbaka
  People suck
  Tack för att du ville dela med dig!

  Låter som att det hela var rätt så "behaglig" (missförstå mig inte) upplevelse.

  Känns på något sätt skönt att veta för mig som ibland kan bli direkt livrädd av tanken på döden. Att man skulle vara och känna sig ensam är min största rädsla tror jag!
 • Äldre 3 dec 10:42
  #14

  Jag vet inte vad jag själv tror händer när man väl somnar in. Men jag har så svårt att tro att det bara blir svart som att släcka en lampa.

Svar på tråden Vad tror Ni händer vid och efter döden?
Logga in
Bli medlem