• Äldre 27 Oct 21:27
    1993 visningar
    2 svar
    2
    1993

    Handla online med iPad, varorna försvinner!

    Har fått ett problem. Flera sidor som jag handlat av tidigare med ipaden, kan jag inte längre handla ifrån. Ofta kikar jag runt på sidorna, lägger de som är intressant i varukorgen och tar bort det jag inte vill ha innan jag betalar. Men nu kan jag bara ha en vara i kundkorgen. Klickar jag på köp på en annan vara, hamnar bara den sista varan i kundkorgen. När jag sedan prövar att klicka på kassan, för att se om alla produkter kanske finns där, är det helt tomt. Detta har uppstått de senaste dagarna, och på flera sidor! Trodde först att det kanske var nåt på bara en sida, men det är flera. Undrar om det är ipaden som har nån bugg? Nån inställning. Min man tyckte det var väldigt lämpligt, så jag inte köper för mycket ;) men nån som vet vad felet är?

  • Svar på tråden Handla online med iPad, varorna försvinner!
  • Äldre 28 Oct 08:21
    #1

    Har du nyligen uppgraderat till iOS7? Det kan säkert orsaka en del problem.
    Vi köper sällan prylar via iPad just för att det strular så lätt och just vid pengatransaktioner så tycker vi det är viktigt att allt blir rätt.

  • Äldre 28 Nov 16:01
    #2

    Jag vet att vissa hemsidor använder sig av cookies som vissa webbläsare i mobila plattformar har problem med. Skulle testa att även se till att den webbläsare du använder dig av är den senaste versionen. 


    Ny på Familjeliv! <img src='youlinks.org/api/smiley' />
Svar på tråden Handla online med iPad, varorna försvinner!