• Äldre 18 Nov 10:28
    6014 visningar
    23 svar
    23
    6014

    första barnet 40+

    Halloj,
    Jag är 40 nu och hinner fylla 41 innan bebben levereras Foten i munnen  Har beräknad födsel i slutet på juli 2014 (runt 23/7).

    Håller båda tummarna för att det lilla livet biter sig fast hela vägen, har haft två missfall tidigare. Det kommer att bli en seg väntan på att de första känsliga veckorna skall passera, men jag känner mig stark och positiv, hoppas ju att tredje gången gillt... Skrattande 

    Det blir första barnet för mig och min man och det är efterlängtat. Samtliga vänner och syskon har redan skaffat knoddar och har fått rutin på småbarnslivet, så vi blir sist ut.... Men det är inget som egentligen betyder något, vi är redo nu.

    Hoppas kunna få en bra kontakt med andra 40+ förstagångsmammor. Kul att prata av sig här på forumet, men också kanske ses på en fika? Jag bor in centrala Stockholm.

  • Äldre 22 Nov 13:39
    #7

    Hallå tjejer,
    Vilka fantastiska krigare ni är, att inte ge upp Skrattande  Själv så har det varit självvalt att vänta länge, och för runt 1,5 år sedan drog min man och jag igång produktionen hehehehehe.

    Jag känner en viss känslighet mot dofter och gäspar så otroligt mycket under dagtid. Sömnen har även varit lite orolig, dvs jag vaknar upp av mig själv under natten. Sedan är det där med svullnaden, jag känner mig så klumpig redan, och jag är oroad att kollegorna på jobbet skall notera att jag blivit större..... Jag vill inte avslöja min graviditet förrän tester och ultraljud ger grönt ljus.... Och det är ju ett par veckor dit.

    Hur kommer ni att göra? När kommer ni att upplysa vänner, familj och jobbet? 

    Bor ni i Stockholm förresten? 

Svar på tråden första barnet 40+