Inlägg från: Anonym (våningssäng) |Visa alla inlägg
 • Anonym (våningssäng)

  Våningssäng till småbarn?

  Skulle du tycka att det var okej/lämpligt/bra vad du nu vill kalla det, att ha en våningssäng till barn som är 4,5 år och en som är 3 år?
   

 • Svar på tråden Våningssäng till småbarn?
 • Anonym (våningssäng)

  4,5åringen är i princip aldrig uppe på nätterna, kommer hon upp så är det på kvällen när jag fortfarande är vaken så jag hör henne. 
  3åringen kommer upp ibland, ifall han har råkat kissa i sängen och är ledsen för att det är blött.

  Ingen av dem rör sig särskilt mycket i sömnen heller så fallrisken känns inte särskilt stor av den anledningen. Funderade också på en lite lägre, hittade någon som var 120cm hög, det är ju ändå inte jätte högt. 

  Jag tyckte det kändes som en bra idé för det blir ju mer plats i deras rum på det viset, men pappan (vi är separerade) tyckte det var skitkorkat och då blev jag genast osäker. 

 • Anonym (våningssäng)

  Givetvis skall inte mitt ex bestämma hur det ser ut hemma hos mig men han är trots allt pappa och då är det klart att jag frågar efter hans åsikt, med det inte sagt att jag gör som han säger.

  Min 3 åring sover fortfarande i spjälsäng med bara en sida så det är verkligen dags att köpa en ny säng åt honom. En våningssäng kan dom ju ha i många år och som sagt, dom får ju mer plats i rummet för leksaker och andra prylar. 

Svar på tråden Våningssäng till småbarn?