• Anonym (Kaffedraken)

    Familjelivs julkalender. Vinn aktivitetskrokodil!

    Var med och öppna luckan den 6:e december i Familjelivs julkalender!

    Idag kan du vinna en praktisk och kul Aktivitetskrokodil värd 429 kronor.


    "Mjuk och mysig aktivitetsleksak formad efter en krokodil. De fyra löstagbara blocken i mitten är numrerade och utrustade med flera olika funktioner och leksaker såsom pip-leksaker, skallror, prasselpapper och speglar"  Läs mer om vinsten här


    För att vinna vill vi att du laddar upp ett foto på temat snö! Det ska vara ett foto som du tagit själv, men motivet bestämmer du. En vacker naturbild, barn som åker pulka, snöhögen som du borde skotta bort...
    Vi vill även att du skriver en kort motivering till varför du vill vinna den söta krokodilen. Bäst foto i kombination med motivering vinner priset.

    Tävlingen öppnar idag och pågår fram till midnatt 8/12. Vinnaren utses av en jury på Familjeliv och presenteras den 9/12. Observera att tävlingen pågår under helgen.

    Vinnaren måste svara inom en vecka, annars går vinsten till någon annan.
    Vi kommer göra vårt bästa för att du ska få din vinst före jul, men vi kan inte garantera det.

    Läs gärna våra fullständiga tävlingsregler.

    Lycka till! Solig

  • Svar på tråden Familjelivs julkalender. Vinn aktivitetskrokodil!
  • Anonym (Kaffedraken)



    Vintern och snö innebär långa turer i skogen med vår fyrfotade vän.


    Här har han hjälpt oss att dra vikingautrustning ut till vårt vinterläger. Han älskar att dra pulkor med ungar, packning och maten hem från affären när matte har foglossning.


    Han är uppe i åren så vi vet inte riktigt hur många vintrar vi har kvar med honom. Men så länge att han hoppar av glädje när dragselen kommer fram så ska han få lov att dra och springa omkring i snön.

    Vi vill gärna vinna aktivitetskrokodilen till lillebror och lillebror i magen, så att vovven kan få lite lugn och ro mellan varven. Han ligger annars trofast och agerar för tillfället klätterbänk och värmekudde, snuttefilt. Men gammelman behöver lite avlastning. Och vad är mer behjälpligt än en krokodil med spegel på?

  • Anonym (Kaffedraken)


    Den lilla killen i mitten gärna en krokodil skulle vilja ha, bästisar de nog kan bli då han tänder börjar få och lite bitsk är =) 
  • Anonym (Kaffedraken)


    Denna krokodil vill jag vinna få,


    till mina två hjärtan små.


    Med denna kan de leka och ha kul,


    perfekt julklapp till jul.


    De uppskattar det mesta,


    och är mina två bästa.

  • Anonym (Kaffedraken)


    En roligt dag i pulkabacken som man sent kommer att glömma. Jag tror inte att jag hört barnen skratta så mycket som just den dagen.

    Bebisen i magen skulle bli jätteglad över att få en egen krokodil att utforska. Med spegel att titta i och andra spännande saker att känna på så kan man ha roligt länge.
    Silence! I KEEL you!
  • Anonym (Kaffedraken)


    Bilden är tagen under en vinterpromenad i Uppland. I Juni kommer första barnet, och självklart ser vi fram emot långa myspromenader med barnet i bärsele. Kan dock behövas en aktivitetskrokodil för att hålla ungen nöjd lika länge som mamma och pappa ;)
  • Anonym (Kaffedraken)

    Ute viner Sven och jag kunde knappt ta mig fram till postlådan imorse. Lillkillen var inte heller någon muntergök i snön. Men... då har vi ju Nalle som inte sett så lycklig ut på länge.


    Han glömde nog bort att han fyllt tio år när han glatt som en valp jagade snön som jag skyfflade undan... Nalle älskar snö och den här bilden tog jag en vinter på honom när vi var ute på isen. Jorå, han fick snöbollen!


    Eftersom lillen verkar vara mer förtjust i att vara inne så passar den här krokodilen toppen - i alla fall tills det att det blir uppehåll. Då kan vi dra fram pulkan. :)


     


  • Anonym (Kaffedraken)


    Första snön. Jippie! Ligg kvar nu!!!

    Varför jag vill vinna krokodilen? 


    För bebis i magen vill leka med den. Hen älskar krokodiler, det vet jag. 

  • Anonym (Kaffedraken)


    Bökigt med kälken ibland :)

    Dottern blir snart 4 månader och börjar utforska världen mer och mer.  Hon skulle älska denna krokodil :)
Svar på tråden Familjelivs julkalender. Vinn aktivitetskrokodil!